Huawei P30 Pro pārsteidz ar nakts fotografēšanas iespējām (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 22.aprīlis 2019 9:27

Marta beigās pasaule tika iepazīstināta ar jaunajiem P30 sērijas flagmaņiem, kas nu jau iesākuši jaunu nakts fotogrāfiju ēru. Huawei jaunākie viedtālruņi piedāvā līdz šim neredzētas iespējas fotografēšanai naktī un zema apgaismojuma apstākļos.

“P sērijas tālruņu mērķis ir uzsākt revolūciju mobilajā fotogrāfijā. Huawei iedala mobilo fotogrāfiju trīs fāzēs – pirmā fāze ir ar cilvēka acīm redzētā simulēšana un atveidošana. Lai objekti būtu skaidri un tiktu maksimāli pietuvināti realitātei, kameras pikseļu skaits palielināts no 20 līdz veseliem 40 megapikseļiem. Otrajā fāzē fotogrāfija ir gandrīz precīzs cilvēka redzējuma attēlojums, un to nodrošina programmatūra, kas samazina attēla defektus un uzlabo attēlu. Savukārt, P30 Pro tālrunis spējis ieiet arī trešajā fāzē, un tā mērķis ir pārsniegt cilvēka redzes robežas, ne tikai uzņemot attēlus pilnīgā tumsā, bet arī atjaunojot krāsas un detaļas, kuras mūsu acis nespēj uztvert,” stāsta  Dasha Karpilovich, Huawei Consumer Business Group mārketinga daļas vadītāja.

Tumsā iespējams fotografēt pat zvaigznes

Lai sasniegtu vēlamo mērķi un piedāvātu lietotājiem profesionālas kamera līmeņa telefona kameru, P sērijas tālruņos tika veikta radikāla arhitektūras pārstrukturēšana. Lai attīstītu P30 Pro, Huawei inženieri atteicās no RGB krāsu modeļa, kas digitālajā fotogrāfijā izmantots jau 44 gadus, un tā vietā izvēlējās izmantot RYYB krāsu filtra masīvu.

RYYB masīvs atjauno divas no četrām vienībām standarta krāsu modelī, un tas ir pagrieziena punkts fotogrāfijas vēsturē. Iepriekšējais RGGB modelis - “sarkans + zaļš + zaļš + zils” - ticis nomainīts uz pavisam jauna iestatījuma RYYB modeli - “sarkans + dzeltens + dzeltens + zils”. Tā kā dzeltenais filtrs uztver gan sarkano, gan zaļo gaismu, tas būtiski palielina gaismas uzņemšanu fotografējot. Tādā veidā P30 Pro spēj uztvert objektus pat vismazākās gaismas klātbūtnē, savukārt, ja apgaismojums ir pietiekamā līmenī, tiek radīts izcils krāsu spektrs.

Naktī, kad vienīgais gaismas avots ir Mēness, viedtālruņa kamera spēj iemūžināt ne tikai tumši zilās debesis, bet arī bagātīgos zvaigžņu rakstus. Rezultātā iespējams iegūt vizuāli iespaidīgu un efektīvu attēlu, kurā apkārtējā pasaule ir burtiski apturēta. Pateicoties jaunākajām inovācijām, ikviens tumsā var iemūžināt vērtīgākos mirkļus, kurus iepriekš varējām glabāt vien pašu atmiņās.

Nākamās paaudzes fotogrāfiju līderis

P30 Pro tālrunis ir uzdrīkstēšanās kāpt pāri fotogrāfijas iespējām, izpētot un apliecinot tehnoloģiju lomu jaunu, estētisku konceptu veidošanā. Sniedzot kamerai iespēju piekļūt divreiz lielākam gaismas daudzumam, ar telefonu nu iespējams iemūžināt pavisam jaunus apvāršņus.

“Mums izdevies panākt izrāvienu mobilajā fotogrāfijā, tikai pateicoties P sērijas lietotāju centieniem izmantot iepriekšējās kameras jaunos un dinamiskos veidos, tādējādi iedvesmojot Huawei pētniecības un izstrādes komandas sasniegt jaunus augstumus. P30 Pro turpinās uzturēt fotogrāfijas mantojumu, nodrošinot jaunās paaudzes fotogrāfiem neierobežotas krāsas un neaizmirstamu pieredzi jebkurā vietā un laikā,” pārliecināta ir Dasha Karpilovich.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti