Huawei izskaidro trīs izplatītākos mītus par jaunajiem viedtālruņiem 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 7.aprīlis 2020 14:34

Tehnoloģiju pasaulei strauji attīstoties, mainās arī tālruņos pieejamās funkcijas un pakalpojumu klāsts. Līdz ar jauno Huawei viedtālruņu iznākšanu, sabiedrības vidū parādījušies vairāki mīti par to, ko jaunās ierīces varēs piedāvāt lietotājiem.

Lai viestu skaidrību par savām jaunākajām ierīcēm, Huawei izskaidro trīs izplatītākos mītus par jaunajiem P40 sērijas tālruņiem.

Android ir pieejams visos Huawei viedtālruņos

Visiem Huawei tālruņiem, tostarp tirgus jaunpienācējiem - P40 sērijas viedtālruņiem, ir pieejama EMUI operētājsistēma, kas ir veidota uz Android 10 AOSP bāzes. P40 sērijas viedtālruņi aprīkoti ar Huawei jaunāko lietotājsaskarni EMUI 10, kas piedāvā skaidrāku dizainu, intuitīvāku izkārtojumu un elegantu krāsu shēmu. Tāpat EMUI 10 piedāvā dabisku pāreju starp dažādiem tālruņa rīkiem, lai lietotājs var ātri un efektīvi nokļūt tur, kur nepieciešams, kā arī veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi.

Kā skaidro Huawei apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs, EMUI 10 versija piedāvā arī kādu jaunu funkciju: “EMUI 10 lietotājsaskarne, ar ko aprīkoti jaunie P40 sērijas modeļi, piedāvā jaunu un  praktisku funkciju - Huawei Share. Pateicoties tai, lietotājiem ir iespēja ātri un efektīvi pārsūtīt failus starp viedtālruni un citām ierīcēm, ietaupot ikdienā tik ļoti svarīgo laiku.”

Lietotnes no AppGallery

Huawei izstrādātais lietotņu veikals AppGallery piedāvā gan lokāli izstrādātās lietotnes, gan arī pasaulē atzītus rīkus. Lai turpinātu pilnveidot AppGallery lietotņu klāstu, Huawei ir izveidojis īpašas speciālistu komandas, kuras darbojas katrā reģionā un rūpējas par jaunāko aplikāciju pievienošanu lietotņu veikalam. Šāda speciālistu grupa darbojas arī Latvijā. AppGallery jau pievienojušās tādas Latvijā izstrādātas lietotnes kā radio “EHR”, e-pasta platforma Inbox.lv, mobilo sakaru operators Bite un citas. Tāpat Huawei lietotņu veikala klāstā ir pieejamas tādas starptautiski atpazīstamas lietotnes kā Snapchat, TikTok, AliExpress, Amazon, Yandex, Booking.com un citas.

“Lai papildinātu lietotņu klāstu ar sev vēlamajiem rīkiem, lietotājiem ir iespēja meklēt APK (Android package kit) datnes oficiālajās izstrādātāju lapās un lejuplādēt tās personīgajā tālrunī. Turklāt savas lietotņu APK datnes piedāvā arī vairāki populāri sociālie tīkli, tādējādi Android lietotājiem tiek piešķirta visa nepieciešamā lietošanas brīvība,” stāsta A. Jekimovs. Apmierinot lietotāju vēlmes, AppGallery tāpat piedāvā funkciju “Vēlmju saraksts” (“Wish list”), ko lietotāji var izmantot, lai ieteiktu sev tīkamākās lietotnes pievienošanai Huawei lietotņu veikalam.

Datu pārnešana starp Android viedtālruņiem

Huawei atradis vieglu un ātru veidu, kā pārcelt visus datus no vecā Android tālruņa uz jauno Huawei viedtālruni. Lejuplādējot un izmantojot lietotni “Tālruņa klons”, kas pieejama ne vien AppGallery, bet arī Google Play un App Store lietotņu veikalos, datu pārsūtīšana uz jauno viedtālruni būs ļoti vienkārša un aizņems vien pāris minūtes. Tas pats attiecas arī uz vairumu lietotņu. “Datu pārnešanas procesā “Tālruņa klons” ļauj lietotājam izvēlēties, kādu konkrētu informāciju pārnest uz jauno ierīci. Tā var būt kontaktinformācija, īsziņas, ieraksti, fotogrāfijas, dokumenti, kā arī - lietotnes. Tas nozīmē, ka lietotājs var brīvi izvēlēties, kādu informāciju pārsūtīt, tādējādi ietaupot ne vien laiku, bet arī brīvo vietu jaunā tālruņa krātuvē,” stāsta Huawei apmācību vadītājs A. Jekimovs.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krotow 8.aprīlis 2020 1:07
5 1 Atbildēt

Bez Googles servisiem un SmartID hujaveji ir tikai plakana fotoaparāta parodija. Kam te interesē suņhujčajservisi ar reklāmām nesaprotamos ķeburos?

felix65 7.aprīlis 2020 18:10
4 1 Atbildēt

Cik maksā par reklāmu šai grūtajos laikos? Droši vien arī tehnoloģiju saiti raksta par zīdaiņu uzturu.

anonimikis 7.aprīlis 2020 18:53
3 0 Atbildēt

Smart-ID ir pieejams un jaunajiem hujavejiem? Ja nav, tad nekādas jēgas no tā aparāta.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti