Eiropā un Baltijā ievērojami auguši salokāmo telefonu pārdošanas apjomi 5

 

Foto: Publicitātes foto

Samsung | 23.septembris 2023 10:04

Kopš 11. augusta vietējā un pasaules tirgū iegādei pieejamas jaunākās Samsung mobilās ierīces – salokāmie viedtālruņi, viedpulksteņi un planšetdatori.

Eiropā Galaxy Fold5 un Flip5 viedtālruņi ir piesaistījuši lielu pircēju interesi, ievērojami pārsniedzot pārdošanas apjomus, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem un Galaxy Note sēriju. Nozares eksperti prognozē, ka Samsung salokāmo viedtālruņu globālais pārdošanas apjoms, tai skaitā Galaxy Flip5 un Fold5, šogad pārsniegs 10 miljonus vienību.

"Salokāmo ierīču tirgus ir dinamisks un aug strauji. Pēdējo gadu laikā esam redzējuši stabilu pieprasījuma kāpumu, cilvēki meklē un novērtē jaunus veidus, kā apvienot stilu, praktiskumu un inovācijas vienā kompakta dizaina ierīcē,” stāsta Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Klientu iecienītākais – košais un kompaktais Galaxy Flip5

Galaxy Flip5 un Fold5 pārdošanas attiecība ir aptuveni 7:3. Klienti visvairāk iecienījuši Galaxy Flip5, kura pārdošanas apjomi, salīdzinot ar pagājušo gadu, Baltijā auguši vairāk par pusi (66%). Arvien vairāk cilvēku izvēlas iegādāties telefonu kādā no mūsdienīgām krāsām, ne tradicionālajā melnajā. Trešdaļa no Galaxy Flip5 pārdotajiem modeļiem Baltijas valstīs ir piparmētru krāsā, savukārt tikpat liela daļa Galaxy Fold5 izvēlas ledus zilā tonī.

Ķermeņa temperatūras sensors viedpulkstenī

Līdz ar jauno viedtālruņu parādīšanos tirgū, iegādei pieejami arī jaunākie viedpulksteņi, kas analizē miega un fizisko aktivitāšu kvalitāti, un sievietēm ļauj precīzāk noteikt menstruālā cikla fāzes, izmantojot ķermeņa temperatūras sensoru. “Galaxy Watch6 sērijas pulksteņu pārdošanas apjoms Baltijā audzis divas reizes. Tas liecina par pozitīvu tendenci cilvēku ikdienā kopumā. Prieks, ka klienti pievēršas savai labsajūtai un izmanto viedpulksteņus, kas precīzi seko līdzi dažādiem ar veselību saistītiem rādītājiem,” uzsver Jurijs Bušmaks. Iecienītākais no modeļiem Baltijā ir Galaxy Watch6 Classic ar rotējošu ciparnīcu, ko iegādājušies 52% viedpulksteņu klientu.

Ūdens un putekļu noturīgi planšetdatori

Planšetdatoru tirgus tendences norāda uz to, ka klienti iegādājas ierīces ar lielāku ekrānu – gandrīz puse jeb 49% klientu izvēlas Galaxy Tab S9 Ultra, kas aprīkots ar plašo 14,6 collu displeju un jaudīgāko iespējamo veiktspēju un procesoru. Papildinot planšetdatoru ar klaviatūru, var iegūt pavisam līdzīgu lietošanas pieredzi, kā strādājot ar portatīvo datoru. Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatori ir arī pirmie no Samsung planšetdatoru sērijām, kas ieguvuši IP68 ūdens un putekļu noturības sertifikātu.

Pieejamība

Galaxy Flip5 lietotājiem ļauj izpausties ar tādām krāsām kā piparmētru, grafīta, krēmkrāsas un lavandas, kā arī ar dažādu aksesuāru un vāciņu klāstu[1]. Galaxy Fold5 ir pieejams ledus zilā, gaistoši melnā un krēmkrāsā. Planšetdatori nopērkami bēšā un grafīta krāsā trīs dažādos izmēros – 14,6 collu Tab S9 Ultra, 12,4 collu Tab S9+ un 11 collu Tab S9. Galaxy Watch6 ir pieejams 44 milimetru izmērā grafīta un sudraba krāsā, kā arī 40 milimetru izmērā grafīta un zelta krāsā. Savukārt Galaxy Watch6 Classic ar lietotāju iecienīto rotējošo gredzenu, pieejams melnā un sudraba krāsā 43 milimetru un 47 milimetru izmēros.

[1] Aksesuāri nopērkami atsevišķi.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 23.septembris 2023 10:28
2 0 Atbildēt

Man jau patīk kvantitatīvais apzīmētājs "ievērojami"!

es 23.septembris 2023 10:54
2 0 Atbildēt

Interesanti, cik no viņiem ir nopirkti uzreiz, bez līzinga? Citiem vārdiem, cik daudz nabagu staigā ar "krutiem" telefoniem?

Chalenger 23.septembris 2023 10:15
1 1 Atbildēt

Kad būs salokāmi auto?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 5

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 7

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Mopēds vai velosipēds? (+ VIDEO) 12

Laikam kļūstot siltākam, ielās arvien vairāk parādās arī elektroskrejriteņi un elektromopēdi. Vienlaikus – ar jaunu sparu uzliesmo domstarpības starp šo braucamrīku lietotājiem un kājāmgājējiem. Tikmēr saasinās konkurence arī pašu koplietošanas braucamrīku operatoru vidū. Viens no uzņēmējiem tiek vainots konkurences kropļošanā, sev par labu interpretējot likuma normas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti