Samsung laiž pārdošanā militāri izturīgās Galaxy XCover 7 & Galaxy Tab Active5 ierīces 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 16.janvāris 2024 14:32

Samsung Electronics laidis klajā jauno Galaxy XCover 7 viedtālruni un Galaxy Tab Active5 planšetdatoru – ierīces, kas piemērotas nesaudzīgu izaicinājumu pārvarēšanai. Pateicoties militārā standarta atbilstošai izturībai un 5G savienojamībai, Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ierīces ir ideāli piemērotas, lai pat īpaši izaicinošos apstākļos darbotos jaudīgi un ar pārliecību.

Abas jaunās ierīces nodrošinās palielinātu mobilitāti pateicoties 5G savienojamībai, uzlabotai mobilā procesora veiktspējai un apjomīgākai ierīces atmiņai. XCover 7 ir aprīkots ar jaunu un jaudīgu aizmugurējo kameru, paplašinātu ekrānu un palielinātu tā izšķirtspēju. Savukārt Tab Active5 komplektācijā ietilpst gan maināmie akumulatori, gan No Battery Mode un ātrās uzlādes funkcijas, kas ļaus novērst ierīces izlādēšanos.

Militārā standarta izturība un drošība

Kā ierīces, kas radītas, lai izturētu skarbus darba apstākļus būvlaukumos, Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ļauj lietotājiem tās izmantot bez bažām. Abas viedierīces ir ražotas, lai tās atbilstu militārajam standartam MIL-STD-810H[1], kas nozīmē, piemēram, to, ka Galaxy XCover 7 ir triecienizturīgs pret kritienu līdz 1,5 metriem, bet Galaxy Tab Active5 ar komplektā iekļauto aizsargvāciņu var izturēt kritienus pat no 1,8 metrus liela augstuma.[2]

Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ir iestrādāti Corning® Gorilla® Glass Victus®+ un Corning® Gorilla® Glass 5 aizsargstikli, tādējādi uzlabojot ierīču izturību un noturību pret skrāpējumiem. Ir iespējams arī pielāgot ekrānu skārienjutību[3] un izmantot ierīces, arī strādājot ar cimdiem rokās.

Kaut kas līdz šim Samsung īpaši izturīgajām ierīcēm vēl nebijis ir Samsung Knox Vault[4] funkcija, kas tagad ir ieviesta arī Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 arsenālā. Knox Vault palīdz aizsargāt svarīgus datus, tostarp PIN kodus, paroles un atbloķēšanas figūras. Samsung Knox Vault nodrošina drošu darbības vidi, kas no sistēmas galvenā procesora un atmiņas ir fiziski izolēta un darbojas no tā brīža, kad lietotājs reģistrē savu bloķēšanas ekrānu – pat tad, ja ierīce tiek pazaudēta vai nozagta. Samsung Knox Vault ir izveidots, lai aizsargātu lietotāja datus ne tikai pret programmatūras uzlaušanu, bet arī pret profesionāla līmeņa uzbrukumiem aparatūrai.

Priekšrocības, izmantojot būvniecībā, loģistikā un citās prasīgās nozarēs

Pasaulē, kas kļūst arvien digitālāka, uzņēmumu darbiniekiem allaž jābūt sasniedzamiem tiešsaistē, tādēļ Galaxy XCover 7 ir uzlabots, lai nodrošinātu ātru un uzticamu 5G savienojumu un Wi-Fi 5, bet Galaxy Tab Active5 piedāvā 5G un Wi-Fi 6.[5]

Arī Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ekrāni nodrošina vieglu un ērtu lietojamību. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes viedtālruņiem, XCover 7 6,6 collu ekrāns ir ar lielāku virsmas laukumu un izšķirtspēju. Tab Active5 8 collu ekrāns nodrošina labāku redzamību āra apstākļos, pateicoties palielinātam displeja spilgtumam un netraucētu skatīšanās pieredzi, pateicoties atsvaidzes intensitātei līdz 120 Hz.

Dienās, kad darbs rūpnīcā vai būvlaukumā ieilgst, Galaxy XCover 7 un Tab Active5 lietotāji var lieti izmantot ātrās uzlādes[6] funkciju, lai nešķērdētu laiku uzlādēm un varētu uzlabot produktivitāti. Abas ierīces ir aprīkotas ar maināmiem akumulatoriem, kas ļauj samazināt dīkstāves laiku darba vietā un ārpus tās.[7]

Ar No Battery Mode[8] funkciju, Galaxy Tab Active var lietot arī neizmantojot iebūvēto akumulatoru. Tas ļauj ierīci bez apstājas lietot transportlīdzeklī vai pie darba stacijām, kā arī pietaupīt bateriju karstumā.

Samsung īpaši izturīgās ierīces ir izstrādātas, lai padarītu darba procesu pēc iespējas produktīvu un racionālu. Tā, piemēram, palielināta skaļruņu skaņa[9] novērš nesaprašanos darba vietā pārklausīšanās dēļ un ātrā svītrkoda skenēšana, izmantojot Knox Capture[10] funkciju, padara darbības noliktavā vai pie mini nomaksas termināļiem vienkāršākas un efektīvākas.

Pieejamība

Jaunās Galaxy XCover 7 un Galaxy Tab Active5 ierīces būs pieejamas no 2024. gada janvāra.[11]
[1] MIL-STD-810H sertifikācija: testēšana īpašos vides apstākļos, tostarp augstumā, mitrumā, iegremdējot, sāls miglā, putekļos, vibrāciju, krītot utt. MIL-STD-810H ir standartizēts testēšanas veids, ko izstrādājis ASV militārais dienests, lai precīzi novērtētu ierīces ierobežojumus. Lietošana reālajā pasaulē var atšķirties atkarībā no konkrētiem testēšanā izmantotajiem vides apstākļiem. Lietojamība ekstremālos apstākļos netiek garantēta. Testa specifikācijas atšķiras atkarībā no ierīces.
[2] Pēc iekšējiem laboratorijas testu rezultātiem. Galaxy XCover 7 ir izstrādāts tā, lai tas būtu izturīgs pret kritieniem līdz 1,5 m augstumā uz tērauda virsmām, un Galaxy Tab Active5 ir izstrādāts tā, lai tas būtu izturīgs pret kritieniem līdz 1,8 m augstumā uz saplākšņa virsmām.
[3] Ekrāns būs responsīvs un reaģēs, ja rokās būs uzvilkti ādas cimdi, kas ir plānāki par 2 mm. Balstīts uz iekšējo laboratorijas testu rezultātiem. Ierīces var lietot mitros apstākļos, bet ne pilnībā iegremdētas. Zemūdens skārienjutība nav pieejama. Skārienjutības reakcija var būt atkarīga no cimdu materiāla un biezuma, kā arī citiem vides apstākļiem.
[4] Samsung Knox Vault aparatūras un/vai programmatūras arhitektūra var atšķirties atkarībā no modeļa.
[5] Nepieciešams piemērots savienojums. Pieejamība un reālais 5G un WI-Fi tīkla ātrums var būt atkarīgs no tirgus, operatora, satura nodrošinātāja, servera savienojuma un lietotāja vides. Sazinieties ar vietējo mobilo sakaru operatoru vai pakalpojumu sniedzēju, lai noskaidrotu pieejamību un citas detaļas.
[6] Ātrai uzlādei nepieciešams strāvas adapteris, kas nodrošina 15W vai lielāku jaudu. Atkarībā no tirgus, ātrās uzlādes strāvas adapteris var nebūt iekļauts iepakojumā (un tiek pārdots atsevišķi).
[7] Papildu maināmais akumulators tiek pārdots atsevišķi. Tikai Samsung sertificēti papildu maināmie akumulatori ir derīgi lietošanai.
[8] No Battery Mode režīms ir jāieslēdz un tam ir nepieciešams speciāls C tipa USB lādētājs, kas atbalsta 9V un 2,3A vai vairāk, un PD 2.0 vai augstāku. Kad ieslēgts, No Battery Mode ierobežo ierīces CPU veiktspēju un samazina maksimālo skaļumu, ekrāna spilgtumu utt.
[9] Salīdzinot ar Galaxy XCover 5 un Tab Active3.
[10] Lai lietotu programmu Knox Capture, nepieciešama atsevišķas lietotnes instalēšana un licences iegāde. Pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus un modeļa. Lai pilnvērtīgi izmantotu svītrkoda skenēšanas funkciju, var būt nepieciešama lietotnes pārveidošana.
[11] Pieejamība dažādos reģionos atšķiras.

 
Visi komentāri
 
Po 16.janvāris 2024 19:47
0 2 Atbildēt

Cik gadus vajadzēja, lai beidzot kādai planšetei būtu "bezakumulatora lietošana".

Idio lenovo Tab10 inženieri šo bija nobloķējuši tā, ka bez aķa nestartējas, ja aķi noņem "gaitā", tad darbojas.

Bet kāpēc pat ar jaudīgu barošanas bloku - ierobežota veiktspēja. Nu jefiņi atkal jau uzdarbojas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO)

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 4

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 22

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 43

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti