Pēc iepriekšpārdošanas datiem, Galaxy S24 Ultra ir Baltijā pieprasītākais S24 sērijas viedtālruņu modelis 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 1.februāris 2024 12:17

Tirdzniecībā nonākušas Galaxy S24 sērijas ierīces jeb pirmie Samsung viedtālruņi, kuros iestrādāti vairāki līdz šim nebijuši mākslīgā intelekta (AI) risinājumi.

Iepriekšpārdošanas dati liecina, ka Baltijā vispieprasītākais S24 sērijas viedtālruņu modelis ir Galaxy S24 Ultra – to izvēlējušies 62 % pircēju, kas iegādājušies kādu no jaunajām S24 sērijas ierīcēm. Starp iecienītākajām viedtālruņu krāsām Baltijā ir titāna pelēka (40 %), kam seko titāna melna (32 %) un titāna violeta (15 %).

Galaxy AI funkcijas, kas padara Galaxy S24 sērijas viedtālruņus tik unikālus, mainīs un paplašinās to, kā ikdienā izmantojam viedierīces. Ierīcēs iestrādāta virkne AI funkciju, kas uzlabos ikdienas saziņu, satura uzņemšanu un apstrādi.

Sešas Galaxy AI funkcijas izmantošanai ikdienas saziņā

Galaxy S24 sērijas viedtālruņos iestrādāta intuitīva, uz žestiem balstīta funkcija Circle to Search ar Google (apvilkt, lai meklētu ar Google)[1]. Nospiežot un pieturot pogu “Sākums”, var apvilkt, izcelt, uzrakstīt vai pieskarties jebkuram objektam, kas redzams ekrānā, lai iegūtu noderīgus un augstas kvalitātes meklēšanas rezultātus, kas pieejami Google.

Uzlabot ikdienas saziņu un pārvarēt valodas barjeras palīdzēs Live Translate funkcija (tiešā tulkošana)[2], ar kuru reāllaikā iespējams nodrošināt tālruņa zvanu tulkojumus gan balss, gan teksta formātā 13 valodās[3]. Savukārt, izmantojot Interpreter funkciju, reāllaika sarunas var uzreiz iztulkot un aplūkot uz ekrāna, uzreiz izlasot otra cilvēka teikto. Funkcijas darbība tiek nodrošināta pat bez interneta savienojuma. Ziņas toni un tās tekstu palīdzēs pielāgot un noformulēt Chat Assist funkcija (tērzēšanas palīgs)[4]. Izmantojot ieteikumus, lakonisku ziņu var pārvērst un pielāgot pieklājīgā ziņojumā, kas adresējams kolēģim, vai sagatavot pavadtekstu, ko izmantot publicēšanai sociālajos tīklos. Samsung tastatūrā iebūvētais AI var nodrošināt arī ziņojumu, e-pastu un citas informācijas tulkošanu reāllaikā 13 valodās[5].

Izmantojot Samsung Notes lietotnē pieejamo rīku Note Assist (piezīmju palīgs)[6], tagad iespējams vēl vieglāk pierakstīt un organizēt piezīmes. Note Assist funkcijā iestrādātais AI no pierakstītā satura ģenerēs teksta kopsavilkumu un izveidos īsu teksta priekšskatījumu. Balss ierakstiem, pat ja tajā dzirdami vairāki runātāji, Transcript Assist (teksta transformācijas palīgs)[7] izmanto AI un Speech-to-Text tehnoloģiju, lai transkribētu, apkopotu un pat tulkotu ierakstus.

Galaxy S24 lietotāji var pilnībā kontrolēt un noteikt, cik lielā mērā atļaut datu izmantošanu AI pieredzes uzlabošanai, kā arī pilnībā atspējot datu apstrādi AI funkcijām.
[1] Nepieciešams interneta pieslēgums. Lietotājiem, iespējams, būs jāatjaunina Android uz jaunāko versiju. Produkta funkcionalitāte var būt atkarīga no lietotnes un ierīces iestatījumiem. Dažas funkcijas var nebūt saderīgas ar noteiktām programmām. Pakalpojuma pieejamība atšķiras atkarībā no valsts un valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta.
[2] Live Translate ir nepieciešams tīkla savienojums un pieslēgšanās Samsung kontam. Tiešraides tulkošana ir pieejama tikai iepriekš lejupielādētajās Samsung viedtālruņa lietotnēs. Dažās valodās var būt nepieciešama valodu paku lejupielāde. Pakalpojums var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
[3] Ķīniešu (vienkāršota), angļu, franču, vācu, hindi, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, spāņu, taju un vjetnamiešu valoda.
[4] Chat Assist signāla ierosināšanas funkcijai ir nepieciešams tīkla savienojums un Samsung konta pieteikšanās. Lai aktivizētu funkciju, tai jāatbilst garuma prasībām. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
[5] Chat Assist funkcijas izmantošanai var būt nepieciešama pieteikšanās Samsung Account. Iespējams, ka dažas tērzēšanas programmas neatbalsta šo funkciju. Dažām valodām var būt nepieciešama valodas pakotnes lejupielāde. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties dažādās valodās. Šī funkcija tiek aktivizēta, kad tiek konstatēta tulkojuma valoda. Rezultātu precizitāte nevar tikt garantēta.
[6] Note Assist funkcijai ir nepieciešams tīkla savienojums un jāpiesakās Samsung Account. Spēkā ir rakstzīmju skaita ierobežojums. Rezultātu precizitāte nevar tikt garantēta.
[7] Transcript Assist ir nepieciešams tīkla savienojums un pieslēgšanās Samsung kontam. Transcript Assist ir pieejams tikai iepriekš lejupielādētajā Samsung Voice Recorder lietotnē vai failos, kas ierakstīti, izmantojot iepriekš instalētu Samsung viedtālruņa lietotni. Iepriekš instalētās Samsung viedtālruņa lietotnes balss ierakstīšanas funkcija dažās valstīs var nebūt pieejama. Lai tos varētu apstrādāt, audio failiem ir jābūt mazākiem par 3 stundām. Kopsavilkuma funkciju var aktivizēt, ja ir sasniegts noteikts rakstzīmju skaits. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 2.februāris 2024 9:10
2 1 Atbildēt

Ieteiktu nesteigties ar S24 iegādi. Vairāk kā puse no AI fīčām LV nedarbojas, jo nav Latviešu valodas atbalsta! Turklāt, visas AI fīčas būs arī pagājušā gada S23 modeļos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti