"Vertu" paraksta piecu gadu sadarbības līgumu ar "Bentley"

 

Foto: themetronome.co.uk

Nozare.lv | 24.jūlijs 2014 9:00

Angļu luksusa mobilo telefonu ražotājs Vertu ir parakstījis piecu gadu sadarbības līgumu ar Bentley - vienu no pieprasītākajiem luksusa auto zīmoliem pasaulē. Sadarbības rezultātā tiks izlaisti pieci dažāda dizaina viedtālruņi.

Vertu mobilie tālruņi ir roku darbs, kuru detaļas tiek izgatavotas un sakomplektētas Apvienotajā Karalistē, izmantojot tikai augstākās klases materiālus. Jau iepriekš telefonu ražotājs ir sadarbojies ar tādiem luksusa flagmaņiem kā Ferrari, Lapo Elkann un Ermenegildo Zegna. Zīmola mērķis - nodrošināt savus klientus ar ekskluzīviem tālruņiem, apvienojot ekspertu meistarību, augstas kvalitātes materiālus un inovatīvas tehniskās iespējas.

"Vertu ir mūsdienu angļu meistarības rezultāts. Izveidot sadarbību ar automobiļu ražotāju mēs vēlējāmies, lai nostabilizētu mūsu pozīciju luksusa preču tirgū. Telefoni tiks kopīgi izstrādāti, sadarbojoties abu uzņēmumu dizaineru komandām, kuri ieviesīs inovācijas ne tikai materiālu izmantošanā un dizaina niansēs. Mēs esam pārliecināti, ka zīmolu sadarbības rezultātā radītie telefoni patiks mūsu klientiem, kuri novērtē izsmalcinātību, meistarību un precizitāti inženierijā," stāsta Massimiliano Pogliani, galvenais Vertu izpilddirektors.

Plānots, ka pirmais zīmolu kopdarbs, „Vertu Bentley" tālrunis, tiks prezentēts 2014. gada oktobrī. Vertu un Bentley noslēgtais līgums paredz, ka kopā tiks prezentēti pieci dažādi viedtālruņi, kur katrs aptvers autentiskus Bentley dizaina elementus un ekskluzīvus dzīvesveida pakalpojumus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti