Caur adatas aci - smagajam izdodas izvairīties no sadursmes (+ video) 13

 
iAuto | 3.novembris 2015 17:05

Nav saprotams, kādēļ līdz tam raiti ritošā satiksmes plūsma piepeši apstājas, bet, kad tas notiek, "Renault" kravinieka vadītājs pieņem pareizo lēmumu.

 
Visi komentāri
 
CAT 3.novembris 2015 17:42
6 3 Atbildēt

Frontālais iekrāvējs veica pagriezienu pāri visām joslām, tāpēc arī visi sabremzējās.

Palaidniex 3.novembris 2015 18:43
0 2 Atbildēt

Kaut kā pie Garkalmes šāda fantastiska manevra, kas ļautu bez bums apbraukt paša nogulētu CSN ievērojošu velopeletonu - nebija...

Palaidniex 3.novembris 2015 18:58
2 1 Atbildēt

P.s. Un Lietuvā, šāds manevrs cisternai no Latvijas beidzies ar grāvi...

m.tvnet.lv/article/582562

sviesc 3.novembris 2015 22:23
4 4 Atbildēt

kaa saka: buutu distanci ieveerojis, nebuutu shaadi manevri jaaveic.

To: sviesc 4.novembris 2015 0:57
3 2 Atbildēt

Šoreiz gan nav vainīga distances neievērošana. Smagajam josla bija brīva pietiekami tālu, līdz tajā parādījās zilais busiņš. Tiklīdz busiņš bija smagā auto joslā, šoferis sāka strauji bremzēt (cik nu tas strauji iespējams ar pilnu kravu uz slapja ceļa). Manuprāt smagā auto vadītājs rīkojās adekvāti un reti meistarīgi. Vienīgais, ko nevaru saprast - kapēc ar traktoru pa šādu ceļu ir jābrauc pa otro joslu nevis pa malējo?!

mnde 4.novembris 2015 9:27
0 0 Atbildēt

Un tomēr - smagais bija izvēlējies tādu distanci, kas pie viņa ātruma, bez kaskadieru cienīgiem manevriem neļāva apstāties līdz joslā pa priekšu braucošajam.

jaaanis 4.novembris 2015 16:57
0 0 Atbildēt

Manevrs sanāca "elegants", bet kaut kas tomēr ar to bremzēšanu nebija kārtībā. Kamēr smagais bremzēja, tas pabrauca garām četrim apgaismes stabiem, ja pieņem, ka attālums starp apgaismes stabiem ir vismaz 30m tad bremzēšanas ceļš pārsniedz 120 metrus !!! Kā tas var būt???

janka.. 4.novembris 2015 12:43
12 0 Atbildēt

pamēģini ar smago ievērot pilsētā distanci- tur 3 vieglie jau būs priekša iekārtojušies! Tu runā to, ko dzīvē neesi izbaudījis!!

mnde 4.novembris 2015 16:32
0 4 Atbildēt

un tamdēļ kaut kas tiek baigi nokavēts, ja iespraucas priekšā kāds, kurš tāpat brauc ātrāk?

gaiduks 4.novembris 2015 2:17
6 1 Atbildēt

distance, blin atver acis, to traktoristu vajadzetu piesiet tai furie pie kabines un pavizinat kilumetrus 50 pa apdivotu teritoriju, lai saprot, ka viņš nav vienigais uz cela. pirms septiniem gadiem redzeju ka caur liepaju vienu izvizinaja, tiesa soferitim atnema tiesibas uz piciem gadiem toties latvija par vienu bidlu mazak uz celiem.

mnde 4.novembris 2015 9:29
1 1 Atbildēt

Tu domā to bidlu - kravinieka šoferi?

Nu ja - jo ari kravinieks nav vienīgais uz ceļa!

Gan kurjeram, gan dakterim braucotr mājas vizītē, gan fūristam gan traktoristam ir vienātas tiesības un nepieciešamība atrasties uz ceļa.

iDmore 4.novembris 2015 15:30
0 0 Atbildēt

Manevrs jau smuks, bet nezin vai šādi ir vērts riskēt, jo ja sekotu līdzi ceļa plūsmai un ievērojis distanci, tad nekas tāds nebūtu bijis vajadzīgs..

aansis 6.novembris 2015 0:30
0 0 Atbildēt

Manuprāt iekrāvējs tur neko daudz netraucēja, bet gan problēma ir vernonā, kurš stūrē balto busu. Zilajam mikriņam vajag nogriezties pa labi un, redzot, ka nepaspēs pirms busa, tas piebremzē, lai paliktu aiz, bet buss arī nobremzē, speciāli nelaižot. Piedevām vēl 0:10 redzams, ka (sakrīt vienlaikus ar smagā izvairīšanās manevru) buss strauji parauj pa kreisi bez iemesla - vienīgais, kas nāk prātā - kaimiņzemes vernons tā mēģina "audzināt" zilā mikriņa vaditāju, kas viņam nav iepaticies.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti