Pirmais «Caddy» automobilis ar četru riteņu piedziņu 1

 
22.septembris 2008 12:02

Ar Caddy 4MOTION pasaules pirmizrādi Starptautiskajā komerctransporta izstādē Hanoverē Volkswagen Komerctransporta nodaļa ieraksta jaunu nodaļu Caddy automobiļu dzīves stāstā – šim populārajam modelim visu četru riteņu piedziņa ir pieejama pirmo reizi.



Caddy 4MOTION vilcējspēku sadala elektroniski vadāms jaunākās paaudzes Haldex sajūgs.

Salīdzinājumā ar priekšējo riteņu piedziņas versiju, Volkswagen Komerctransports ir pārveidojis Caddy 4MOTION automobili vairākos aspektos, tas ir aprīkots arī ar jauniem tehniskiem elementiem. Papildus elektroniski vadāmajam ceturtās paaudzes Haldex sajūgam, izmaiņas ietver kardānu, izplūdes sistēmu, kas pielāgota aizmugurējai transmisijai un kardānam, jaunizveidotu degvielas tvertni un pastiprinātus aizmugurējos lonžeronus. Manuāla sešu pārnesumu transmisija, standarta Hill-hold Assist funkcija, kā arī elektroniskā stabilizācijas programma ESP, kas arī ietilpst standarta aprīkojumā, ir ideāli piemēroti automobilim Caddy 4MOTION. Priekšējo asi bija iespējams pilnībā pārņemt no priekšējo riteņu piedziņas Caddy modeļa, aizmugurējo asi nācās pamatīgi pārveidot, lai to varētu izmantot četru riteņu piedziņas sistēmā.

Caddy 4MOTION standarta aprīkojums Vācijā ietver miglas lukturus, siltumu izolējošus stiklus, 15 collu riteņu diskus ar 195/65 R15 riepām, daudzfunkcionālu ekrānu un slīddurvis aizmugurē labajā pusē (Life versijai arī kreisajā pusē). Caddy 4MOTION iespējams pasūtīt arī ar uz augšu paceļamām bagāžas nodalījuma durvīm vai dalītām aizmugures durvīm – pēc izvēles.

Caddy 4MOTION darbina četru cilindru turbo dīzeļdzinējs ar 77 kW (105 ZS) jaudu. Ekonomiskajam TDI dzinējam standarta aprīkojumā iekļauts dīzeļa daļiņu filtrs (DPF), un tas atbilst Euro 4 emisiju standartam.

TDI dzinējs apvienojumā ar DPF un 4MOTION piedziņu rada 172 g/km CO2 emisiju Kasten versijai (bez kravas telpas logiem) un 176 g/km CO2 emisiju Kombi versijai (ar kravas telpas logiem) un paaugstinātā komforta Life modelim. Tas ir ļoti labs rādītājs šāda izmēra transportlīdzekļiem. Caddy 4MOTION sasniedz atbilstoši zemu kombinēto degvielas patēriņu – 6,6 un 6,7 litri dīzeļdegvielas uz 100 km attiecīgi Kasten un Kombi/Life versijām. Visiem Caddy 4MOTION modeļiem maksimālais ātrums ir 164 km/h. Caddy 4MOTION cenas Vācijas tirgū tiks paziņotas Hannoveres izstādē.
 
Visi komentāri
 
275510. viesis 16.marts 2010 21:51
0 0 Atbildēt

Nenormāla V.A.G.klases miskaste!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti