Par «Peugeot» pārstāvi Rīgā kļūst «Auto Halle» 3

 
5.maijs 2009 15:12

KW Bruun Baltic - Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā un Latvijā - noslēdzis izplatīšanas līgumu ar Auto Halle SIA, kas ar 5. maiju kļuvis par jauno oficiālo Peugeot pārstāvi Rīgā.

„Man ir liels prieks, ka Peugeot marku Rīgā pārstāvēs spēcīgs uzņēmums ar ilgu pieredzi. Pašreizējiem un nākošajiem Peugeot īpašniekiem no maija ir iespējams apmeklēt Latvijā modernāko automobiļu pārstāvniecību, iepazīties ar jaunajiem Peugeot modeļiem un saņemt kvalitatīvu apkalpošanu,“ stāstīja Rasmus Tali, KW Bruun Baltic pārdošanas un marketinga vadītājs.

Tali piebilda, ka tuvākajā laikā noskaidrosies arī citi Peugeot pilnvarotie izplatītāji un apkalpošanas punkti Latvijā.

Tõnu Piirmaa, Auto Halle SIA izpilddirektors: „Papildinot sortimentu ar Peugeot, Auto Halle saviem klientiem varēs piedāvāt plašāku modeļu spektru. Mūsu pārdošanas piedāvājumā jau ietilpst Seat, Suzuki un Hyundai. Peugeot šim produktu portfelim sniedz būtisku pievienoto vērtību“.

Peugeot jaunā pārdošanas pārstāvniecība atrodas Rīgā, Biķernieku ielā 145 un ir atvērta jau kopš maija sākuma. Pirmajās nedēļās darbu sācis autoserviss, bet tirdzniecības salons oficiāli tiks atklāts 22. maijā.

Elke grupa Igaunijā pārstāv Toyota, Lexus, Seat, Suzuki, Hyundai, Citroen un Isuzu transportlīdzekļus. Latvijā Auto Hallei, kas ietilpst Elke grupā, ir pārstāvniecības Rīgā un apkopes un pārdošanas partneri Valmierā, Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī un Gulbenē.

KW Bruun Baltic ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā kopš 2008. gada septembra. Uzņēmums, kuram ir 50 gadu ilga pieredze Peugeot zīmola pārdošanā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē kopā pārdod gandrīz 50 000 Peugeot transportlīdzekļu gadā. Šī gada februārī KW Bruun Baltic uzsāka Peugeot importēšanu arī Latvijā.
 
Visi komentāri
 
268633. viesis 5.maijs 2009 19:14
0 0 Atbildēt

Laikam jau tas pats, kas ar Lauva auto.

268634. viesis 5.maijs 2009 20:00
0 0 Atbildēt

Peugeot pārdošanas apjomi šobrīd LV ir daudzsološi.....

268776. viesis 10.maijs 2009 10:29
0 0 Atbildēt

2 nedēļas atpakaļ remontēju peugeot 407 mainījām balsta šarnīru, šajā sharagina kantora- Auto Forte, tad vīni man aizmirstat pieskrūvēt riteni, priekšēja riteni kustības bija līdz 20 grādiem(nebija pieskrūvēta stupica - nezinu ka latviski), es paldies Dievam paliek dzīvs, man nācās braukt Daugavpils. Daugavpils tuvuma trokšņu klust stiprāk, paradās izteikta vibrācija un mašīnas nestabila gaita. Daugavpils pieskrūvējam riteni, bet sabojājam stupicas gultnis.

Kad mes atgriežas šajā kantora lai viņi uzlabo savas kļūdas, meistars Rihards ""uzbruka"" uz manu sievu, nekorekti un agresīvi uzvedas. Nekadas kompensācijas, bezmaksas uzliekat stupica gultnis un viss, nekādas atvainošanas. Es brīdināju citas lai nekad neremontējot savas mashinas šajā servisa, ja jūs gribējāt dzīvot. Un tas nav pirmais gadījums.

Tas nav konkurejošas kontoras raksts, tas privātas personas raksts un es pilnīgi atbildēju par uzrakstīta interneta e-pasts: mclaud@apollo.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti