Jaunu ēra Renault Scénic un Grand Scénic modeļiem 1

 
24.marts 2011 9:04

2011.gada sākums iezīmēja jaunu ēru Renault Scénic un Grand Scénic modeļiem, kas papildināti ar virkni dažādu jaunu aprīkojuma elementu.

Tie ir: jaunās ierobežotā skaitā pieejamās Bose® Edition sērijas, kas veidotas ciešā sadarbībā ar Bose, Carminat TomTom® Live navigācijas sistēmas jaunākā versija ar uzlabotiem parametriem un papildu funkcijām, jaunie Teflon® polsterējumi, jaunā „pērļu baltā” virsbūves krāsa, kā arī jaunā dizaina 17 collu alumīnija lietie diski. Jau 2011.gada vidū abi šie modeļi tiks aprīkoti ar jaunāko 1.6 dCi 130 FAP (R9M) dīzeļa dzinēju ar „Stop & Start” sistēmu. Šis aprīkojums (Renault Scenic Gama) jau pieejams arī Latvijas tirgū, un cenas ir sākot no 12 288 LVL, savukārt Grand Scénic Gama 2011 cena – no14 329 LVL.

RENAULT SCÉNIC UN GRAND SCÉNIC GAMA 2011:

• Limited Bose® Edition sērijas, izstrādātas ciešā sadarbībā ar Bose zīmolu, piesaista uzmanību ar mūsdienīgo dizainu. Pateicoties Bose® Skaņas audio sistēmai, kas pieejama šīs ierobežotās sērijas standarta versijā, visiem automašīnas pasažieriem neatkarīgi no sēdvietas ir iespēja gūt augstāko baudījumu, ko sniedz skaņa.
• Gaisa kvalitātes sensors, inteliģenta salona gaisa kontroles sistēma (savienota ar gaisa kondicionēšanas sistēmas filtriem). Tiklīdz sensors konstatē pārāk augstu nevēlamu piemaisījumu koncentrāciju gaisā automašīnas salonā, automātiski tiek ieslēgta slēgta gaisa plūsmas funkcija.
• Jauni auduma polsterējumi, kas kombinēti ar eko dabīgās ādas elementiem, impregnētiem ar Teflon® (pieejams Bose® Edition un Privilège versijās).
• Jauns TFT ekrāna dizains.
• Carminat TomTom® Live navigācijas sistēma ar uzlabotiem parametriem un papildu funkcijām, piemēram: IQ Maršruti (ērtākā maršruta noteikšana, balstoties uz datiem par reālo braukšanas ātrumu) joslu maiņas asistents (advancēta krustojumu un braukšanas joslu vizualizācijas sistēma, kas palīdz orientēties īpaši sarežģītās situācijās), “Eko-maršruta” funkcija (paredz iespēju izvēlēties ekonomiskāko maršrutu, balstoties uz degvielas ekonomiju). Paredzams, ka vēlāk būs pieejami arī citi papildus pakalpojumu (par papildus samaksu), kas automašīnas izmantošanu ikdienā padarīs vēl ērtāku lietotājam.
− HD Traffic®: labākā informācija par satiksmi Eiropā reālajā laikā. Mazāk kā 3 minūšu laikā tiek iegūta informācija par satiksmi Eiropā un nogādāta uz TomTom® serveriem, un pateicoties tam, autovadītājiem ir iespēja precīzi noteikt satiksmes sastrēgumu garumu un potenciālo gaidīšanas laiku. Ja nepieciešams, navigācijas sistēma piedāvā jaunu braukšanas maršrutu. Jau šobrīd vairāk kā miljons autobraucēju izmanto šo iespēju ikdienā.
− Informācija par pārvietojamajiem radariem (šī funkcija pieejama tikai atsevišķās valstīs): Carminat TomTom® Live ir navigācijas sistēma, kas izmanto reālā laika datus par pārvietojamajiem radariem, pateicoties labākajām datubāzēm, kas pieejamas tirgū (piemēram, Coyote Safety Data Base CSDB Francijas teritorijā vai Road Angel Lielbritānijā).
− Vietējā Google Search® meklēšanas sistēma: tā nodrošina piekļuvi miljoniem datu vienību (telefona numuri, viedokļi utt.) pēc konkrētiem atslēgas vārdiem.
− Piecu dienu laika prognoze: informācija par laika apstākļiem braukšanas maršrutā un galamērķī.
 

 
Visi komentāri
 
282178. viesis 24.marts 2011 10:16
0 0 Atbildēt

Bose Renuškā? Nu ta beidzot :)

---------------------------------

Visi Latvijas autoservisi

www.autoserviss24.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti