Audi trīskāršā uzvara «Auto Trophy 2004» 2

 
3.novembris 2004 6:34

Trīskārša Audi uzvara: tāds ir vācu žurnāla "Auto Zeitung" lasītāju balsošanas rezultāts. Modeļi Audi A4, A6 un A8 saņēmuši prestižās ikgadējās balvas.

Lasītāji izvēlējušies visus trīs Audi modeļus kā "Auto Trophy" uzvarētājus tādās kategorijās: vidējā klase, biznesa klase un premium klase.



Audi A8 modelis ieguvis 28,2% balsis premium klasē - tas ir divas reizes vairāk par otrās vietas ieguvēju. Pārējie nominanti atpalikuši stipri vairāk. Tā jau ir otrā A8 uzvara pēc 2003. gada.

Vēl lielāks procents lasītāju atdevuši savas balsis tieši par Audi A6 - biznesa klasē - 34,7%. Otrā vieta šajā klasē saņēma par 13% mazāk balsu.

Audi A4, uzvarējis vidējās klases cīņā, savācis 23,2% iespējamo balsu, kas arī ir jūtami vairāk kā pārējiem vācu konkurentiem savā klasē.

Tādā veidā Audi brends (zīmols) 2004. gadā ir turpinājis savu uzvaras gājienu: 17 gadu "Auto Trophy" eksistences laikā Audi saņēmis 25 apbalvojumus.

 
Visi komentāri
 
146374. viesis 3.novembris 2004 7:44
0 0 Atbildēt

Un kuri tad palika 2. un 3. vietā?

146537. viesis 3.novembris 2004 15:58
0 0 Atbildēt

garlaicīgi auto...nekā jauna...visi viens uz otru līdzīgi....vismas tehniskā puse nedaudz piesaista uzmanību...bet tas arī ir viss

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti