Video reģistratoru vērīgā acs (+ VIDEO) 4

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 21.novembris 2019 8:28

Vai video reģistratora ieraksts tiek uzskatīts kā derīgs pierādījums ceļu satiksmes negadījumu izmeklēšanā, kādas papildfunkcijas piedāvā mūsdienu reģistratori un kam jāpievērš uzmanība, tos izvēloties – par to šajā Tavs Auto TV izlaidumā.

 
Visi komentāri
 
Šumba 21.novembris 2019 17:35
1 12 Atbildēt

Labs jau ir, tikai G.Kikusts nez kāpēc neminēja, ka katru gadu par to jāmaksā kaut kāds reģistrācijas, kurš nemaz tik mazs nav, nodoklis!!!

Kanibaals 21.novembris 2019 18:55
4 1 Atbildēt

Ko tu tur murgo. Tāda prasība nekad nav bijusi ne arī tā ir likumīga. Vienīgi kas vēlams, lai datums ir pareizs un tas ir iededzināts video.

Nja 21.novembris 2019 22:46
5 0 Atbildēt

Pirms slavenās ES Datu Drošības regulas bija jāreģistrē videonovērošanas iekārtas (reģistrātors ar skaitās) un jāmaksā vienreizēja maksa. Regula stājas spēkē 2018. gada 25. maijā un kopš tā brīža nekas nav jāreģistrē, protams, likt visus šos video pa labi un kreisi ar īsti nedrīkst.

www.dvi.gov.lv/lv/biezak-uzdotie-jautajumi/

Kanibaals 22.novembris 2019 8:43
3 0 Atbildēt

Nu arī tad tā prasība bija nepamatota ar likumu, jo nav iespējams norādīt novērošanas adresi automašīnai kā to prasīja DVI. DVI ieteikums bija tajā pieteikuma formā krāpties, lai šiem nebūtu jāgroza likums.

Vēl jau fakts ka auto bija janovieto paziņojoms par novērošanu un jāpublicē savi personas dati, kas ir nesamērīgi pie tam stāvot jau video vairs neierakstās. Tā kā tie kas skrēja reģistrēties ir apkrāpti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti