Ceļu satiksmes (ne)drošības direkcija? (+ VIDEO) 27

 
iAuto | 4.augusts 2020 8:43

Vai ir droši atrasties pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas tehniskās apskates ēkas Rīgā? Šo jautājumu brīvdienās plaši apsprieda sociālo tīklu lietotāji, pēc tam kad traģiskā negadījumā tieši pie Tehniskās apskates stacijas kāds autovadītājs nāvējoši notrieca bērnu. Vietā, kur šodien savu automašīnu pēc pārbaudēm atkal gaidīja šoferi.

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 4.augusts 2020 8:56
4 4 Atbildēt

Bļ**, ar to Covid-19 teju prātā sajukuši

Pļurkt 4.augusts 2020 10:45
3 2 Atbildēt

Es jau esmu inficējies, bet to vēl nezinu, taču tikko kā izkāpu no sava auto, un tur iekāpa inspektors.....

Vīruss uz virsmām izdzīvo 3 DIENNAKTIS. Tad visa šī jezga ir pilnīgs ziepju burbulis, lai ministreļi parādītu, ka ļoti strādā!!!

bilde 4.augusts 2020 9:17
4 0 Atbildēt

redz kur bildē atkal viens kandidāts - galva telefonā, neko redz, neko dzird

uupis 4.augusts 2020 9:50
1 0 Atbildēt

Marš mācīties satiksmes noteikumus!!!

Ar to ka nezini CSN un tiesības iegūtas koruptīvā ceļā nav jālielās…

juriz 4.augusts 2020 9:23
3 1 Atbildēt

Vai CSDD nav ieviesis noteikumus, ka uz apskati, tajā pārbaudes teritorijā drīkst iebraukt tikai šoferis/autovadītājs? Un ierādījis kādu konkrētu vietu, kur tam visu laiku jāstāv.

Tādā ziņā jau nav īsti korekti, ka tur viskur var atrasties cilvēki.

Kaut vai pie tā paša bremžu stenda, tur tomēr pārbaudes laikā atrasties blakus nav tā drošākā vieta.

Antons 4.augusts 2020 9:40
3 7 Atbildēt

Katrai kļūdai ir savs vārds - Viņķele. Stulbo ierobežojumu dēļ cilvēki atrodas uz braucamas daļas ar intensīvo satiksmi. Diemžēl, vēlviens "vērienīgas pandēmijas" upuris...

Vernons 4.augusts 2020 9:44
1 4 Atbildēt

Pilnmēness Vainīgs!

feciic 4.augusts 2020 10:11
7 0 Atbildēt

Arī uz ātrgaitas šosejas cilvēkam virsū braukt nedrīkst, nemaz nerunājot par stāvlaukumiem.

Kautkāds vispārejs stulbums tiek demonstrēts.

WALA 4.augusts 2020 10:27
1 0 Atbildēt

to cik "gudri" ir vadītāji var pec video redzēt - vazājas kur un ka ienak prātā pa to laukumiņu, neskatas apkārt utt. TA ir bijis ka ari TUV džeki netrāpa uz stenda utt. un kamēr durvis vaļa , cilvekks kas ar auto uzJūs + varbut iesedies tikko jauna kaste, var ļoti viegli kļūdīties.

P.S. Man piem. šausmigi kaitinoši šķiet auto kam atpakaļgaita slēdzas cita puse un virziena ka maniem auto - tik ļoti tas man ir iesedies "muguras smadzenēs" ... Itka jau netrauce, bet mazums pie kaut kādas ārējo apstākļu sakritibas iestajas "prāta aptumsums" ...

Rr19 4.augusts 2020 11:49
1 0 Atbildēt

Cilvēkiem tur vispār nav jābūt.

iciks 4.augusts 2020 11:13
1 1 Atbildēt

Tie vaimanātāji ir jukuši. Nu labi, notika nelaime, bet ko tālāk? Tāpat varēja uzbraukt JEBKUR - kaut vai lielveikala stāvvietā.

Rr19 4.augusts 2020 12:01
9 2 Atbildēt

Ja reiz pastāv tie ierobežojumi, tad kāpēc uz TA jābrauc ar visu ğimeni, nav jau izklaides vieta.

ja 4.augusts 2020 12:33
1 0 Atbildēt

nav aizliegts, tad neko nevar pārmest kā vien neapdomību - un par to nevar atzīt vainīgu....

HE 4.augusts 2020 11:25
4 0 Atbildēt

Liekas pienācis laiks kādam valdes loceklim uzrakstīt iesniegumu pēc ''paša vēlēšanās''...

pag 4.augusts 2020 11:29
0 0 Atbildēt

Vai tad cilvēku stāvēšana izskaidro uzbraukšanas faktu? Kad ielu šķērso gājēji, traucējot manu braukšanu, es tomēr nebraucu tiem virsū. Un jūs? Vai esmu palaidis garām kādas jaunās tendences - braukt virsū cilvēkiem, kas atrodas priekšā manam auto?

varbūt tomēr jāskatās iemesli, jāvērtē konkrētā vadītāja spējas vadīt auto...varbūt cilvēks jau nesaprot, pa kurām durvīm jākāpj autobusā, bet viņam kāds vēl ir izsniedzis vadītāja apliecību. Zināt, veselība nav nekas mūžīgs, ir cilvēki kam spēja vadīt auto beidzas pirms tiesību derīguma termiņa.

Nu tā starp citu 4.augusts 2020 12:43
1 0 Atbildēt

Pēc teh. apskates noteikumiem - inspektors neveic auto pārbaudi, ja bez vadītāja tur ir vēl citi cilvēki. Un pēc CSN stāvlaukumos gājējiem ir priekšroka. Tehniskajās apskatēs esmu bieži - NU NAV TUR PRAKTISKI LIEKO CILVĒKU. Pasažieri tusē pie izbraukšanas, kur viņiem pēc būtības ir priekšroka atrasties. Šeit CSDD varēja padomāt par atsevišķu laukumu pasažieru uzņemšanai. Nu, bet ir jābūt cilvēkiem veselam saprātam. Tos pedāļus šad tad kāds sajauc, bet vai tādēl ir jāierobežo un jāčakarē pārējie. Es nevienā stāvlaukumā pie lielveikaliem kaut kā neesmu ievērojis, ka tur diži kāds palaistu gājējus, un savukārt tur gājēji nemaisās automašīnām pa ceļu. Jūtiet starpību starp rakstītiem un nerakstītiem noteikumiem. Man pašam ir ļoti žēl par notikušo. Es nekad neņemu līdzi ģimeni, kad ir jābrauc uz tehnisko apskati. Un tieši drošības dēļ.

Krotow 4.augusts 2020 13:00
2 1 Atbildēt

Ņemt ģimeni uz tehnisko apskati - kā kaut ko tādu vispār var iedomāties? Tās ir tikai neērtības, par drošību pat nerunājot.

msh 4.augusts 2020 17:48
0 0 Atbildēt

Izlepušu pilsētnieku, visdrīzāk dižpilsētnieku, kam tuvākais apskates punkts dažu kilometru attālumā, brīnīšanās. Kā, jums, cienītais, patiktu variants kur šī izlaidība - braukt vienam uz apskati dienā kad ir citi plāni - nozīmētu, teiksim, 2x50 km braucienu? Man, teiksim, šovasar ir bijušas divas reizes, kad uz apskates punktu braucu sagatavojies bik garākam braucienam, lasīt - ar mašīnu, kuras grabažnieks piekrāmēts ar mantām.

vietējais 5.augusts 2020 14:01
1 0 Atbildēt

Un tādu, pulnu ar grabažām vēl laida apskatē?

Vai karte pie rokas nebija un citas apskates pārāk tālu?

Bils 4.augusts 2020 13:20
3 0 Atbildēt

Pirms 4 ned. 09.07. arī devos uz TA. Pats iebraucu, no sākuma dīzeļa pārbaude, pēc tam pārbraucu uz nākamo pārbaudi, nodemonstrēju spuldzītes. Tad izkāpu un stāvēju dzeltenā taisnstūrī pie bremžu stenda. Pēc tam tādā pašā taisnstūrī stāvēju pie izbraukšanas durvīm, iekšpusē. Saņēmu "0" un laimīgs pats aizbraucu prom no pacēlāja. Neviens nedzina ārā tusēt.

iciks 4.augusts 2020 14:55
0 0 Atbildēt

Mani pirms nedēļām 3 izdzina gan, bet neredzu nekādu problēmu, ja nu vienīgi būtu kāda ļoti diskutabla lieta, ko varbūt uz vietas pētot varētu vērst sev par labu. Citādi - nu lai tak viņi pēta un skatās. Nav problēmu ārā pagaidīt. Virsū neviens nebrauca.

smaidiigais 4.augusts 2020 18:07
2 0 Atbildēt

1. ietve ir ietve, un gājējs ir gājējs, vai nu viņš stāv vai iet. Braukt virsū nedrīkst, šofers vainīgs un basta.

2. CSDD jau nu beidzot varēja padalīties ar to savu monopolu - lai taču vismaz jaunu auto dīleri veic pie viena ne tikai ikgadējo tehnisko apkopi, bet arī valsts atzīto Tehnisko Apskati - vismaz ietaupītos laiks. Jā, it kā kas tur, stundiņa, bet uz turieni vēl jāaizbrauc... Un mazāk ļaužu sēdētu pie viņu sētas durīm...

vecauto 4.augusts 2020 20:03
0 1 Atbildēt

Vo!Ej .irst!Tā dēļ tāda atsaucība.

rr 4.augusts 2020 20:44
2 0 Atbildēt

Reāli, cilvēki tiek izdzīti stāvēt vietā, kur kājāmgājēju uzturēšanās nav paredzēta. Pāris nedēļu atpakaļ biju, sajūtas bija nepatīkamas, jutos kā izgājis uz ielas braucamās daļas.

Latvietis 5.augusts 2020 18:35
0 0 Atbildēt

Kārtējais super braucējs, kas sapisās meistarībā. Idioti uz ielām netrūkst, itsevišķi Latvijas Auto ce)ļa kultūra vispār neeksistē, uz ceļiem valda anarhija, visi kaut kur lido, steidzās... Pilnīgs dauņu bars.

Ezus UK 5.augusts 2020 21:06
0 1 Atbildēt

UK kaut kas tik padomiski milicejisks nav un negadījumi tur notiek daudz mazāk,kaut kustība ir vairākārtigi intensībāka.Tehniskās apskates notiek nemilicejiski decentralizētas arī sestdienās un svētdienās un vakaros,jo UK cilvēki strādā un nav jākavē darbs apskašu dēļ.

imzz 5.augusts 2020 23:44
0 0 Atbildēt

Galvenais cēlonis nelaimei bija bērna nepieskatīšana, nevis Viņķele, CSDD, valdība vai Dievs tas Kungs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti