Ceturtās paaudzes Hyundai Tucson ieradies Latvijā (+VIDEO) 28

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 7.decembris 2020 18:28

Ceturtās paaudzes Hyundai Tucson ir ieradies Latvijā. Progresīvs dizains, moderna gaismas tehnika un stingra apņemšanās iepatikties pašmāju publikai.

Šis Tucson ir pirmais Hyundai apvidus automobilis, kas izstrādāts atbilstoši uzņēmuma jaunajai “Sensuous Sportiness” dizaina identitātei.  Tās mērķis ir ienest instinktīvu dizaina valodu Hyundai transportlīdzekļos, radot emocionālu vērtību un piešķirot tiem atšķirīgu izskatu. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes modeļiem, jaunais Tucson piedāvā bagātīgāku aprīkojumu un, pateicoties jaunās paaudzes benzīna dzinējiem ar turbokompresoru, lielāku jaudu, bet mazāk izmešu. Progresīvās tehnoloģijas un mūsdienīgais dizains, kā arī jaudīgie un zemas emisijas motori padara jauno Tucson par pievilcīgu apvidus auto savā segmentā. Jaunā Hyundai Tucson cenas sākas no 22 990 eiro.

 
Visi komentāri
 
LMT 7.decembris 2020 19:49
6 3 Atbildēt

Labāk pa 32k fiestu ar divām durīm.

Antons 8.decembris 2020 9:16
2 2 Atbildēt

Man kā auto entuziastam no bērnības, vienmēr priecē vēl viens videi nedraudzīgs un lēns pseido-džips.

WALA 8.decembris 2020 10:16
5 2 Atbildēt

Kaut arī mēģina atdarinat RAV4, pec video izskatas tāds baigais lētucis, un priekšas dēļ vispār bezmaz šķiet ka kaut kads Corollas segmenta vāģis ...

Volx 8.decembris 2020 16:20
1 4 Atbildēt

Vali tu tak esi saspiedies ar to Toyotu. Tak paskaties kāds ir Toyotas multimēdiju izvietojums, funkcionalitāte un kāds ir šitam.

Pēc izskata arī plūstošāks, nevis cirstās formas. Pat tai hibrīda sistēmā man liekas Toyota nav plug iņ Ravs.

WALA 8.decembris 2020 16:25
4 2 Atbildēt

Varbūt arī esmu saspiedies ar Toyota( braucu gan ar Honda). Bet nu ko jūs tajos multimēdiju sūdos saskatat - es būtu priecīgs ka tie vispār no mašīnas būtu izmetami vai noslēpjami, kaut vai kā papildu opcija. Es tos navigāciju štruntus izmantoju no 1x gadā max, un tad vēl tikai tāpēc ka sīkais paprasīja ...

P.S. un par bateriju fufeļiem es vēl mazāk gribu ko dzirdēt.

darklight 8.decembris 2020 16:25
4 1 Atbildēt

Rakstā nav pateikts pats galvenais - cik līdz simtam?

Volx 8.decembris 2020 18:59
0 1 Atbildēt

7,6 sekundes ar 1.6, 7dct

Toyota 8.decembris 2020 17:18
2 1 Atbildēt

Kārtējais korejiešu atdarinājums, "arkas" jau nemaz nav līdzīgas toyotai...

Volx 8.decembris 2020 18:54
0 1 Atbildēt

Kam tad iepriekšējais Tucson bija līdzīgs, ja šitas ir kārtējais?

Toyota 9.decembris 2020 8:04
1 0 Atbildēt

Es runāju par hjundai/kia pēc būtības.

Bet, ja vēlies dzirdēt manas domas par tucson, tad lūdzu.

Pirmās divas paaudzes nu reti kropļi, tur jābūt ar izcili pretīgu gaumi, lai ko tādu pirktu.

Trešā paaudze parasts plastmasas sūds, bet vismaz vizuāli ir ok.

Nu un šajā ceturtajā paaudzē viņi ir apvienojuši trīs lietas. Plastmasas sūds+ pirmo divu paaudžu kroplums + kripatiņa no toyotas, tā sacīt, lai cilvēki "atpazīst".

Volx 9.decembris 2020 9:54
0 0 Atbildēt

Lūk, tas jau ir tuvāk patiesībai - kripatiņa Toyotas. Šitajā Tucson tak nekas nav palicis no iepriejšējās paaudzes, pilnīgi viss jauns un inovatīvāks.

Priekšā gaismu izvietojums ar resti, kur vēl tāds risinājums? Aizmugurē arī optika pa visu bagāžnieku. Nu tas kkur līdzīgi KIA veido, var kko sazīmēt kopīgu ar Sportage. Bet salons, salons....tur tak tādi risinājumi kā konceptkāros. Nu un riteņu arkas pieskaņotas šķeltajām formām, līdzīgi ir ar Toyota. Bet Tucsonam, protams, labāk izdodas

Toyota 9.decembris 2020 10:17
0 0 Atbildēt

Kas tur inovatīvs? Kad vācu trijniekam ieliek citas lampas, tad visi bļauj, ka redz lampas nomaina un ir jaunais modelis, kad sūda ķinietis ieliek restē lampiņas tad tas skaitas kaut kas inovatīvs! Paskataties taču reiz uz sevi no malas. Kija savā stingerī būtu labāk kārtīgi pieskrūvējis viduskonsoli, lai nekustās pirms sevi saukt par german destrojer.

Kas tieši tucsonam izdodās labāk par Toyotu?

Volx 9.decembris 2020 16:31
0 0 Atbildēt

Tas ir tā kā tajā baikā, kad uz VEFu bija atbraukuši japāņu delegācija. Uz jautājumu par cik gadiem mēs(vef) esam atpalikuši tehnoloģiski, atbilde bija - uz mūžu. Te apmēram tas pats ja tu redzi salonā visu pogu, ekrānu, datčiku izvietojumu, kas nekur nelec ārā kā kkādi svešķermeņi konsolē, tad saproti ka salīdzināt te nav ko. Bija jau Hyundayam arī iepriekš tie izvirzītie ekrāni, bet nu te viss izskatās ergonomiski ideāli. Protams es tak nezinu kā tas viss funkcionē, tur iauto mani jāuzaicina uz testu, bet katrā ziņā izskatās daudzsološi. Mani piemēram mulsina tradocionālā ātruma pārslēgt neesamība, kā tas funkcionē es neņemos spriest.

Toyota 9.decembris 2020 17:23
0 0 Atbildēt

Bet ko Tu ar to vēlējies pateikt? Ka tas iebūvētais ekrāns no kura citi ražotāji atkratījās ir kaut kāds sasniegums? Vai tas, ka visur sabāzti tačsreeni? Tas nav nekas inovatīvs. Ir ražotāji kuri eksperimentē vairak nekā citi. Man personīgi vairāk patīk klasiskākas formas nevis šie kosmosa kuģi, es šādu dizainu uzskatu nevis par inovatīvu, bet gan kroplu. Toyota un vispār lielākā daļa šķībacaino ar to slimo. Nu jau arī vācu auto sāk taisīt ar dīvainām gaismām utt. Gan audi gan mb. Gaume protams atšķirās. Mani vairāk interesē kvalitāte. Nevis ar ekrāniem apkarināts salons, vai restē paslēptas diodes. Kā ir ar izmantoto materiālu kvalitāti, skaņas izolāciju? Cik esmu braucis ar hjundai, kia tad tā vienmēr ir bijusi problēma. Tas pats ar super dsg kārbām kuras reklamē kā monstrus, bet reāli ir lēnākas par parastiem hidrauliskajiem automātiem.

P.s

Ātruma pārslēgu (tradicionālajā izpildījumā) vajag tikai tad, ja liec slīpi, jo tad pārslēgt ātrumus ar aiz stūres izvietotajām lāpstiņām kļūst sarežģīti. Visādi citādi kam tev automātam kaut kādu kloķi viduskonsolē?

Volx 9.decembris 2020 19:32
0 0 Atbildēt

Sāksim ar to, ka tā ir dct(dual clutch transnission) kārba, nevis Dsg. Tas ir kkas pa vāciski, es nerunāju vāciski.

Otrkārt tādu kārbu es lietoju(sievas auto) un otru labāku nezinu. Man pašam ir parastais automāts, arī nesūdzos, bet no tās dct var just ekonomisku labumu. Viņa tik ātri, savlaicīgi slēdzas, ka ir jūtama degvielas ekonomija. Ar parasto kārbu būtu kādi 2 l klāt.

Toyota 10.decembris 2020 8:12
0 0 Atbildēt

Sāksim ar to, ka nevajag apvainoties! Domu saprati tā kārba ir lēnāka par hidru, reklamē to kā mega sporta monstru, lai gan tā nav! Vispār es nebrīnītos, ka ar kias parasto automātu +2l degvielas uz 100km vairāk, bet tas ir kia, ko tad tu gribēji?

Boss 8.decembris 2020 19:11
5 0 Atbildēt

Interesants, bet biznesa cilveki tadu nepirks, neteiks tak partneriem,ka atbraucis ar Hyundai.. Tie skibi saks skatities. Par to cenu, 5-6 gadigs x5 sanak, ja labi uzturets, nebus problemu. Sievietes tadu pirks, varbut kadi maniakalie garantijas un jauna auto dievinataji.

VWfans 8.decembris 2020 19:27
4 6 Atbildēt

Manuprāt, labāk jauns KIA-Sportage 1,6 CRDi nekā 2014.gada BMW-X5.

650 8.decembris 2020 19:51
2 2 Atbildēt

Kas tur ir, tajā x5 pēc plastmasas smird vairāk kā iekš sportage, vai ko? Iemet labāk sportage x-tra aprīkojumu aizmugures okkupantiem (1 gab plastm kasti ar 1gab usb Caurumu tajā, "uz trijiem"- iespējams no 21g tam(caurumam) pievadīs apsildi;)

Volx 8.decembris 2020 19:40
0 1 Atbildēt

Un kādā sakarā biznesa cilvēkam būtu jābrauc ar vecu X5? Tā jau nu gan nav mašīna, kas domāta aizmugures pasažieru ērtībām.

Volx 8.decembris 2020 19:42
0 2 Atbildēt

Un Tucson ar nav biznesa cilvēkam

eidis 8.decembris 2020 21:53
0 0 Atbildēt

Manuprāt invatīvi. Izmanto led iespējas. Nav ne vainas

eidis 8.decembris 2020 21:56
0 0 Atbildēt

Kā arī planšeti atšķirībā no Kaskaiša, normāli noparkojuši

WALA 9.decembris 2020 9:21
2 0 Atbildēt

Pateikšu pāris absolūti neertas lietas - temperatūras regulācija ar bultiņām - ripulis ir 10x ērtāks un intuitīvāks.

Uz pogām izvests radio, navigacijas utml. figņa + radio frekvenču utml pārslegsanas taustini - pie kam visi sabīdīti uz vaditāja pusi - tam nav loģikas, pirmkart karti to neizvelies brauciena vidu un ceru ka ne brauciena laikā, tatad mehāniska poga ir lieka, skaļums un stacijas patasti ir uz stūres - tatad kāda jega tos dublet uztaustiniem - tas ir ok uz touch screen, + tas nav vajadzīgs vaditāja pusē ! Skaļums - atkal intuitīvāk ir ripulis, ja reiz vispar ko tādu dara.

Bet ir jau daļa tautas kas autovadīsanu yzskata par blakus nodarbi, tad iespejams visi tie ķēpīgie un diezgan neertie knibuči laikam ir OK.

P.S. bet man personigi praktiski visas darba stundas pavadot pue ekrāna, neizjūtu ne māzāko vajaadzību turpinat lūret ekrānos pēc tam.

eidis 9.decembris 2020 10:42
0 1 Atbildēt

Es runāju par novietošanas risinājumu.

Mani piem kaitina tas MB, BMW un arī jaunā Kaskaiš risinājums: uztaisījām paneli, netartadām, kur ielikt planšeti, iespraudām no augšas.

A tā man tā planšete arī šķiet parasts veikalings, no kura nevienam praktiska labuma nav. Auto spēja braukt pašam un labs motora>ātrumkastes tandēms ir daudz lielāks ieguvums kā digitāls spidometrs

WALA 9.decembris 2020 12:49
2 0 Atbildēt

tas ka izskatās intergrēts - no dizaina viedokļa droši ka labi, bet no lietošanas man šķiet ka ne visai, bet nu ir jāpamēģina, jo tie stāvenie "neintegrētie" displeji IMO ir daudz labā saskatāmi saulē + navigācijai arī krietni ērtāk uz to lūrēt ar vienu aci ... (patreiz vienkārši nav ne viens ne otrs betHonai ir kaut kas pa vidu - augstu un samērā ieslīps - a la integrēts paneļa augšadaļā.

eidis 9.decembris 2020 15:53
0 0 Atbildēt

Nez Volvo ir labi ieintegrēts un saskatāms. Tur viss labi un man patīk

WALA 9.decembris 2020 12:50
1 0 Atbildēt

NU un tas slīpums saulē ir neērts un grūti saskatāms.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti