Jaunā "Chevrolet Niva" daļēji atklāta (+ foto) 10

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 22.augusts 2014 11:23

Internetā publicēti jauni attēli ar jaunās "Chevrolet Niva" fragmentiem, kas kopā ar agrāk publicēto tīzeri sniedz daļēju priekšstatu par to, kā varētu izskatīties jaunās paaudzes apvidnieks, kas pircējus sasniegs 2016.gadā.

Jaunajā attēlu sērijā ražotājs atklāj automobiļa priekšējā luktura, priekšējā spārna un gaisa uztvērēja (šnorkelis) dizainu, tāpat labi saskatāms jumta bagāžnieks ar četriem papildu lukturiem, kas stiprinās pie tā priekšējās daļas.

Foto: Publicitātes foto

Jau iepriekš bija zināms, ka jaunās "Niva" komplektācijā iekļaus aizsargplāksni, kas pasargās dzinēju un priekšējo tiltu, ārpus motortelpas izvadītu gaisa cauruli - šnorkeli, papildu gaismu sekciju uz jumta un 16 collu riteņus ar 235/70 izmēra bezceļu riepām.

Foto: Publicitātes foto

Sērijveida modelis tiks aprīkots ar 1,8 litru 135 ZS "Peugeot" benzīna motoru. Vēlāk dzinēju piedāvājums tiks papildināts, bet versiju skaitam pievienosies modifikācijas ar priekšpiedziņu un automātisko pārnesumkārbu.

Jaunā modeļa sērijveida ražošanu uzsāks 2016.gadā.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 22.augusts 2014 11:48
0 0 Atbildēt

Pežoņiva ar automātu varētu būt kundzīga :)

aizejošais 22.augusts 2014 12:26
5 0 Atbildēt

interesanti, kāpēc Renault - Nissan aliansei Ņivā bāzt Peugeot motoru?

ļaudis, vai jums arī griež ausīs tā nepārtrauktā 'atklāšanas' sērga? Manā leksikā atklāt var kādu baktēriju, jaunu planētu, vai sērgu, bet jaunu auto taču parāda, atrāda, demonstrē?

iAutolv 22.augusts 2014 12:43
0 1 Atbildēt

Plaša tēma: arī man nepatīk, tāpat kā ar "pieejams," "atjaunināts," "dižpārdoklis" uc. jaunievedumi, taču tā raksta arī oficiālajās preses relīzēs, ražotāja mājaslapās, galvenajos ziņu portālos, diemžēl visiem būs grūti izpatikt, dažus, piemēram, tracina, ja "universāls" vietā lieto "universālis" utt.

LMT 22.augusts 2014 14:44
1 1 Atbildēt

Man arī īpaši patīk, ka иавто.lv nepārtraukti raksta par urālu autojaunumiem. Pie mums tos mēslus neviens nav pircis un nepirks. Kā arī ikdienas urālu avāriju analīze ar mātes vārdiem.

Kanibaals 23.augusts 2014 0:20
1 1 Atbildēt

Vispār jau latviski atklāt ir arī nozīme kā noņemt pārklāju=atklāt to kas aizklāts.

aizejošais 22.augusts 2014 12:54
3 0 Atbildēt

Tev obligāti jādara nepareizi, tāpēc, ka citi tā dara?

. 22.augusts 2014 14:50
2 0 Atbildēt

Un vispār, savu viedokli neuztverat kā faktu, kamēr neesat dzirdējuši manu viedokli:)Visiem jaukas brīvdienas!

Crankshaft 23.augusts 2014 9:44
0 1 Atbildēt

LMT

Man arī īpaši patīk, ka иавто.lv nepārtraukti raksta par urālu autojaunumiem. Pie mums tos mēslus neviens nav pircis un nepirks.

===================

Varētu domāt, ka tev kāds ir ļāvis uz kādu no jaunajiem modeļiem kaut tuvumā paskatīties, kur nu vēl iekšā pasēdēt :-) Nesatraucies, Renault / Nissan zin, ko dara :-) Turklāt vadmotīvs visam ir BUDŽETA CENA, jo konkurence šai segmentā ir baiga un kļūst aizvien niknāka! Tāpēc mani drusku mulsina paredzamās Lada Vesta virsbūves , īpaši sānu, formas - atšķirībā no tevis es zinu, cik aptuveni izmaksā presformas :-)

smaidiigais

interesanti, kāpēc Renault - Nissan aliansei Ņivā bāzt Peugeot motoru?

==================

Ar Renault/ Nissan aliansi šitam auto, tāpat, kā vecajai "Šņivai" nav nekāda sakara - tās ražo kopuzņēmums

GM-AvtoVAZ, kuram ir sava ražotne ar virsbūvju izgatavošanas, krāsošanas un montāžas līnijām. un , ņemot vērā stratēģisko aliansi starp GM un PSA, tas nu nemaz nepārsteidz :-)

Crankshaft 23.augusts 2014 9:52
0 1 Atbildēt

Sorry, jaunais Šņivas modelis nekādi neattiecas uz VAZ, kā iepriekš uzrakstīju sākumā, Lada Vesta gan :-)

CYKA 27.augusts 2014 14:46
0 0 Atbildēt

tapec ka vini kopa izstrada dzinejus, katra zina dizela dzinejus. Sis savienibas dizeli ir atziti par pasaule labakajiem mazlitrazas dizeliem (tas ta, informacijai)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti