"Chevrolet" izgatavo „rallija” "Silverado" pikapu (+ foto) 1

 
iAuto | 25.augusts 2014 12:15

ASV autobūves kompānija "Chevrolet" iepazīstinājusi ar pikapa "Silverado 1500" īpašo versiju, kas nosaukta par "Rally" un pārdošanā pašmāju tirgū nonāks jau septembrī.

„Rallija” modifikācija atšķiras ar īpašu krāsojumu un konstrukcijā iekļautu pašbloķējošo diferenciāli aizmugures tiltam.

Īpašā versija būs pieejama divos variantos: "Rally 1" un "Rally 2." Abām modifikācijām ir virsbūves krāsā pārkrāsota radiatora reste, melni sānu spoguļu korpusi un durvju rokturi, bet "Rally 2" – arī melni sliekšņi un melnas svītras uz motora un kravas kastes pārsega.

Foto: Publicitātes foto

"Rally 2" ir daudz nopietnāk aprīkots, kas top skaidrs pārlasot komplektācijā iekļauto ekstru sarakstu: 22 collu riteņu diski, atpakaļskata kamera, distances dzinēja iedarbināšanas funkcija, divu zonu klimatkontrole, 10 veidos elektriski regulējams vadītāja sēdeklis, multimediju sistēma ar Wi-Fi interneta funkciju, piekabes āķis un jau pieminētais pašbloķējošais diferenciālis.

Foto: Publicitātes foto

Abām versijām tiek piedāvāti divi benzīna motori: 4,3 litru V6 ar 285 vai 5,3 litru V8 ar 355 ZS jaudu. Abu spēka agregātu konstrukcijā izmantota cilindru atslēgšanas tehnoloģija, kas, braucot pa ātrgaitas šoseju ļauj samazināt pikapa degvielas patēriņu līdz 9,8 un 10 litriem. 

Foto: Publicitātes foto

Abas "Rally Edition" modifikācijas nopērkamas tikai variantos ar četrvietīgo un piecvietīgo kabīni.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Crankshaft 26.augusts 2014 7:21
0 1 Atbildēt

Hmm, un ko par šo "rallija" auto teiks publika, kura vaimanāja

par žiglo "lādi" ar pievārdiņu "Sport"? Kur te rallijs, pat , ja

pieņem, ka tas izmantots nozīmēs "manifestācija", "mītiņš"

vai "apvienošanās", bet varbūt "pajokoties"? :-)))))))))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti