"Ford EcoSport" krosovers pikapa "F-150 SVT Raptor" stilistikā (+ foto) 4

 

Ford EcoSport Storm Foto: Publicitātes foto

iAuto | 3.novembris 2014 12:21

Brazīlijas pilsētā Sanpaulu notiekošajā autoizstādē "Ford" demonstrē trīs vizuāli pārveidotus krosovera "EcoSport" standarta modeļus, kas ir kompānijas individuālo noformējumu un automobiļu personalizācijas nodaļas speciālistu darbs.

Viens no "EcoSport" izgatavots 411 ZS jaudīgā pikapa "F-150 SVT Raptor" stilistikā – krosovera virsbūve krāsota gaiši zilajā, "Raptor" pikapam raksturīgajā tonī un papildināta ar alumīnija motora aizsargu, melnām plastikāta riteņu arku un virsbūves sānu uzlikām, kā arī "Raptor" pikapa firmas zīmi – perforētu radiatora režģi, ko grezno četri lieli burti ar kompānijas nosaukumu. Pārveidojumu komplektu papildina 15 collu riteņu diski ar rupja protektora bezceļu riepām.

Ford EcoSport Beauty Foto: Publicitātes foto

Abi pārējie "EcoSport" krosoveri ir dizaineru iecerētās koncepcijas "Beauty&Beast" (Skaistule un Briesmonis) pārstāvji. Oranžās krāsas „Skaistule” atspoguļo projekta Premium raksturu – automašīnas komplektācijā ir 18 collu riteņu diski, diožu miglas lukturi, multimediju sistēma ar navigāciju un ādas sēdekļi ar DVD sistēmas ekrāniem to atzveltnēs.

„Briesmoņa” loma atvēlēta pelēkās krāsas "EcoSport," kas no „Skaistules” atšķiras ar savādāku radiatora resti, riteņu disku dizainu un aprīkojumu. Šim automobilim nav aizmugures sēdekļu, bet to vietā iebūvēts velosipēdu turētājs.

Ford EcoSport Beast Foto: Publicitātes foto

Kompaktais krosovers "Ford EcoSport" tiek ražots Brazīlijā un piegādāts arī uz Eiropu, piemēram, Vācijā šī "Ford" modeļa cena sākas no EUR 16 590.

 

 
Visi komentāri
 
LMT 3.novembris 2014 13:20
0 1 Atbildēt

Kroplis!

ha 3.novembris 2014 21:10
1 3 Atbildēt

Teica LMT , un atraugājās pie sava aizvēsturiskā PC...jāiet kādu renģi ar 2L apinīti uzgraust vakariņās...

cangals 3.novembris 2014 22:36
0 1 Atbildēt

Tiri glits,ariene izsaka stilu,bet kas slepjas zem plivura

protams 6.novembris 2014 19:11
0 0 Atbildēt

Man šķiet diezgan neglīts, bet, ja godīgi ford dizains pēdējos gados galīgi neuzrunā,

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti