"Porsche Cayenne GTS" modernizēts (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 5.novembris 2014 11:49

Losandželosas motoršovā (no 18.11) Porsche iepazīstinās ar Cayenne GTS modernizēto modeli, kas tagad kļuvis vēl jaudīgāks.

"Porsche Cayenne GTS" iebūvēts 3,6 litru biturbo sešcilindru motors, kas nomainījis agrāk izmantoto V8 atmosfērisko dzinēju. Jaunais agregāts attīsta 440 zirgspēku jaudu un 600 Nm griezes momentu, kas ir par 20 ZS un 60 Nm vairāk nekā agrāk izmantotajam motoram.

Foto: Publicitātes foto

Arī degvielu tas patērē par 0,9 litriem (uz 100 km kombinētajā ciklā) mazāk un var lepoties ar labākiem dinamikas rādītājiem – agrāk "Cayenne GTS" 100 km/h sasniegšanai vajadzēja 5,7 sekundes, bet tagad – par 0,5 sekundēm mazāk (5,2 sek.). Vēl ātrāk (5,1 sek.) to var paveikt, ja apvidnieks komplektēts ar "Sport Chrono" (papildaprīkojums) paketi. "Cayenne GTS" maksimālais ātrums ir 262 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Automašīnas standarta aprīkojumā ir sporta izplūdes sistēma, par 24 mm pazemināta mehatronā šasija un sarkanas krāsas "Cayenne Turbo" bremžu mehānismi ar 390 un 358 mm diskiem priekšā un aizmugurē.

Vizuālo izskatu izceļ "Sport Design" aprīkojuma komplekts ar aizmugures spoileri, riteņu arku un sliekšņu uzlikām, 20 collu riteņu diski, tonēti biksenona lukturi priekšā un diožu lampas aizmugurē. 

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 5.novembris 2014 12:13
0 0 Atbildēt

Glīti, nu jau velk uz 80to gadu beigām...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti