"BMW" nodemonstrē 670 ZS jaudīgu hibrīdu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 28.novembris 2014 7:36

Vācijas autobūves kompānija "BMW" nodemonstrējusi 5.sērijas "GT" prototipu ar jauno hibrīda sistēmu "Edrive," kuras kopējā jauda sasniedz 670 ZS un 1015 Nm.

Tik iespaidīgus rādītājus 5.sērijas "GT" hibrīdam nodrošina 2,0 litru četru cilindru benzīna dzinējs, kas attīsta 228 ZS un divi elektromotori ar 201 un 268 ZS jaudu. Sistēmu papildina 20 kilovatstundu litija-jonu akumulatoru bloks. Automašīnas degvielas tvertne paredzēta vien 30 litriem, taču ar to pietiek, lai 5.sērijas "GT Edrive" varētu nobraukt aptuveni 600 kilometrus.
Sērijveida modeļos "BMW" jauno hibrīda sistēmu ieviesīs 2017.gadā un par pirmo modeli, kas to izmantos var kļūt jaunais apvidus automobilis "X7," kas tiks ražots ASV un dalīs platformu ar 7.sērijas sedanu.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 28.novembris 2014 9:40
2 6 Atbildēt

Viens no diviem ģimenes neglīteņiem!

Conqueror 29.novembris 2014 13:58
4 1 Atbildēt

gaidam X7!

kasinsh79 30.novembris 2014 8:59
0 0 Atbildēt

Vēl joprojām nespēju saprast, kā BMW prot uzražot tādas veiktspējas un ekonomijas dzinējus, kuriem praktiski nav analogu uz doto brīdi pasaulē. Lūk, tas ir patiesi cienījami!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti