"Seat" modernizējis minivenu "Alhambra" (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 8.jūlijs 2015 7:50

Spānijas autoražotājs Seat iepazīstinājis ar minivena Alhambra atjaunināto variantu, kas Eiropas tirgū kļūs pieejams no rudens.

Foto: Publicitātes foto

Restailinga process vizuālā ziņā mainījis maz – nedaudz savādāki gaismas diožu lukturi aizmugurē, pamainīts radiatora restes izskats un pievienoti jauni riteņu diski.

Foto: Publicitātes foto

Salonā tagad jauns mērinstrumentu panelis ar jaunās paaudzes "Easy Connect" multimediju iekārtu, kas ar "MirrorLink" tehnoloģijas palīdzību ļauj pieslēgt "Android" viedtālruņus un aplūkot to saturu savā 6,3 collu skārienjutīgajā ekrānā, jauna stūre, apdares materiāli, dažu funkcionālo pogu un slēdžu dizains.

Foto: Publicitātes foto

Komforta cienītāji varēs pasūtīt adaptīvo piekari "Dynamic Chassis Control" (DCC), sēdekļus ar masāžas funkciju un bezatslēgas pieejas sistēmu, savukārt drošības sistēmu arsenālam var pievienot aklā leņķa sensoru, ceļazīmju atpazīšanas sistēmu, sistēmu, kas brīdina par vadītāja nogurumu, parkošanās palīgu.

Foto: Publicitātes foto

"Multi-collision brake" – bremžu sistēma, kas automātiski aktivizē automobiļa bremzēšanu pēc sadursmes, ja autovadītājs to nespēj izdarīt pats, tagad būs Alhambra aprīkojumā jau no rūpnīcas.

Foto: Publicitātes foto

Septiņvietīgā ģimenes auto motoru klāstā iekļauti trīs dīzeļdzinēji un divi benzīna motori. 1,6 litru dīzeļdzinējs attīsta 115 ZS, bet 2,0 litru agregāts pieejams divās versijās - ar 150 un 184 ZS jaudu. 1,4 litru TSI benzīna motors attīsta 150 ZS, savukārt visjaudīgākais "Alhambra" variants aprīkots ar 2,0 litru TSI benzīna motoru, kas attīsta 220 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Visus dzinējus (izņemot 1,6 l dīzeli) par papildu maksu var kombinēt ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu, kas 2,0 TSI motoram ir komplektā jau no rūpnīcas, savukārt pilnpiedziņas tehnikas cienītājiem vienīgā izvēle ir "Alhambra" ar 2,0 litru TDI dīzeļdzinēju. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
kolumbs 8.jūlijs 2015 8:51
2 0 Atbildēt

Kāpēc mašīnas reklāmas bildēs tiek glāstīti telefoni?

iAuto 8.jūlijs 2015 9:11
0 0 Atbildēt

Šis mīļuma notiek visur, kāpēc lai auto būtu izņēmums

ak 8.jūlijs 2015 16:17
0 1 Atbildēt

Lai jau tagad pieradinātu tautu, braucot ar Alhambra, uz ceļu neskatīties :)

rt 8.jūlijs 2015 19:38
1 0 Atbildēt

Nez, šito arī piedāvās kempera versijā? Iepriekšējais bija labs variants.

Zuze 9.jūlijs 2015 8:46
0 0 Atbildēt

Beidzot arī kādi jaunumi ģimenes autiņu jomā!

Zuzei 9.jūlijs 2015 14:12
3 0 Atbildēt

Pa lielam tas pats, kas atjaunotais Sharāns tā pati bundža, tikai labāks maģītis un kapeiku jaudīgāks motors

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti