No 32 475 eiro - "Volkswagen" nosauc sportiskā hečbeka "GTI Performance" cenu (+ foto) 20

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.marts 2017 7:24

"Volkswagen" atklājis sportiskā hečbeka "GTI Performance" cenu Vācijas tirgum. Pasūtīšanai tas kļuvis pieejams no pirmdienas, cena Vācijā – 32 475 eiro par bāzes versiju.

Tie, kuri seko "Volkswagen Golf" sportisko modeļu attīstībai zina, ka pēc "Clubsport" un "Clubsport S" īpašajiem modeļiem "GTI Performance" ir trešais spēcīgākais golfiņš, kas jaunajā paaudzē atkal jau kļuvis jaudīgāks.

Ja precīzi, tad "GTI Performance" četru cilindru motors attīsta 245 Zs un 370 Nm – par 15 Zs un 20 Nm vairāk nekā parastais "GTI". Motora vilkme priekšējai asij, kur par labāku saķeri cīnīsies elektronisks diferenciāļa bloķētājs, tiks nodota ar sešu pakāpju manuālās vai septiņu pakāpju DSG robotizētās pārnesumkārbas palīdzību.    

"GTI Performance" sērijveida aprīkojumā iekļauti ventilējami diski abām asīm un bremžu skavas ar "GTI" logotipu, bet par piemaksu var pasūtīt, piemēram, digitālo "Active" info displeju mērinstrumentu panelim, "Composition Media" radio ar astoņiem skaļruņiem, atpakaļskata spoguli ar pašaptumšošanās funkciju, lietus sensoru un tālo gaismu asistentu.  

Latvijas tirgū šobrīd pieejams parastais "GTI" (230 ZS) divās versijās: komplektā ar sešu pakāpju manuālo kārbu tas maksā 26 674 eiro, kombinācijā ar sešu pakāpju DSG kārbu – 28 290 eiro.

 
Visi komentāri
 
rt 15.marts 2017 7:56
0 8 Atbildēt

VW var atļauties pat golfam uzlikt visus 4 ventilējamos diskus, kamēr tikai dažiem amerikāņu "muskuļauto" tie nāk kā otrais papildaprīkojums aiz gāzes iekārtas.

viencexperc 15.marts 2017 9:56
4 0 Atbildēt

Tas ir VW golfs. Lūk kā viņš izskatīsies pilsētā:

g4.delphi.lv/images/pix/48...g-44916950.jpg

gunbox 15.marts 2017 10:32
0 0 Atbildēt

:D ... un pasakiet, kas šajā bildē ir lieks. :D

gunbox 15.marts 2017 10:52
2 1 Atbildēt

Tas nemaina faktu, ka golfam nav un nebūs nekā sportiska ar VW idioloģiju, kamēr amerikāņu muskuļauto bez riepām un pat 10x apmetot kūleni joprojām izskatīsies sportisks.

rt 15.marts 2017 11:02
0 5 Atbildēt

To tu pareizi uzrakstīji - izskatīsies sportisks... Jo sportisks tur ir tikai izskats!

viencexperc 15.marts 2017 11:55
2 0 Atbildēt

Izskats un jaudīgs motors.

Ko vēl vajag?

Tev pašam ir auto?

Ja ir - cik ātri tu parasti brauc? Uz 200??? Protams, ka nē. Tad uz cik?

Cik bieži tu apdzīvotās vietās brauc virs 65km/h, vai ārpus - virs 115?

rt 15.marts 2017 12:29
0 1 Atbildēt

Un ko dod tas izskats un jaudīgais motors??? Kā rāda ASV ielas auto dragreisu un strītreisu video, tad pat taisni ir grūtības ar viņu nobraukt, jo piekare kā omītes dīvānam un stūres iekārta kā pirmās paaudzes Ikarusam.

rt 15.marts 2017 12:35
0 0 Atbildēt
viencexperc 15.marts 2017 13:43
1 0 Atbildēt

Redzēju šo video. Labs. Tikai tādi ir arī ar citām mašīnām arī. Ir vesala sērija " kad jaudas par daudz". ( krievu val. Angļu val)

ja pafilmētu latvijas power bmw sūdu vipendronus, ne to varētu safilmēt :D

Tikai tos lūžņus neviens negrib filmēt.

Un Eiropā jaudīgu auto var atļauties tikai bagāts civēks. Tādi parasti netrako. Krievijā nē, tur ar lambo, meršiem un ferrari tādu video daudz.

Bet atzīsti, nenoskauda, ka amerikā tava vecuma un statusa cilvēki tādas var atļauties?

Vari neteikt. Teiksi, ka nē - labāk sapņot slapjus sapņus par kaut kādu eiropas mašīnu. Bet patiesībā, sirds dziļumos skauž. Tāpēc jau tāda nepatika pret viņiem. Tas visiem krieviem. Amerika bagātāka, varenāka un dara ko grib. Bet krievi pat savu ukrainu nevar iekarot...

rt 15.marts 2017 14:01
0 2 Atbildēt

Kad eiropietis izbrauc ar amerikāņu auto, viņam akmens no sirds noveļās, kad atsēžās atpakaļ savējā. Savukārt, kad amerikānis izbrauc ar M5, viņam ne tikai žoklis, bet viss atkarās...

Kas vispār ir ASV? Imigrantu radīta impērija, kas turās pie dzīvības tikai pateicoties militārajai rūpniecībai. Bet tai pat laikā nespēj izcīnīt nevienu karu, pat meksu un kubiešu invāziju nespēj apturēt. Ja nobloķētu visas amerikāņu militārās darbības ārpus ASV, tad pēc pusgada pēdējais amerikānis aizbraucot uz Meksiku izslēgtu gaismu uz robežas.

viencexperc 15.marts 2017 20:32
1 0 Atbildēt

Tikai nezin kāpēc visās trasēs amerikāņi augstu, līdzās ar porše.

Nirbugringa vācijā - en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_...eife_lap_times

Citas trases:

fastestlaps.com/tracks/willow-springs

fastestlaps.com/tracks/motortrend-figure-8

Ha!

Bet tavu krievu vispār nav.

P.s.

Muskuļauto tas nav pirmtiesīgs sporta auto. Tāpēc viņus dala atsevišķi.

Ševroleta sporta auto ir corvette, bet muskulis - camaro, dodžam sporta ir vipers, bet čellendžers un čērdžers ir muskulis.

core 15.marts 2017 14:33
0 1 Atbildēt

eksperts kā man dažas zināmas dāmītes izvēlas auto, galvenais lai smuki izskatās un lai ir automāts. Tādas lietas kā vadāmība, kā turas uz ceļa, kaut kādi dinamikas rādītāji vispār neinteresē.

viencexperc 15.marts 2017 20:45
1 0 Atbildēt

At ko pats brauc, ja tev interesē dinamikas rādītāji? Ar veironu? Vai ferrari la ferrari?

to tikai māki kā gudri pirst dīvānā.

Muskuļauto tie nav sporta auto. Sporta ir vipers, corvette. Bet tie ir līmenī - fastestlaps.com/tracks/willow-springs

Muskuļauto tika radīts lai vidējais amerikānis ( nevis biezais gals) varētu nopirkt jaudīgu auto, ar kuru varētu paskrieties UN !!!!!!! tajā pašā laikā būtu pietiekoši ērts lai var aizbraukt, piemēram, makšķerēt.

core 15.marts 2017 23:09
0 1 Atbildēt

Nu dunduks paliek dunduks... Kāds te sakars veironam? Tu pats esi braucis vismaz ar kādu no tām mašīnām, par kurām tu te čurā biksēs no sajūsmas? Es esmu, ar korveti, ar dodžu srt, ar sešlitrīgiem motoriem tie tavi amerikāņi iet kā eiropieši ar trīslitrīgiem. Tie ir dinamikas rādītāji par kuriem es runāju.

Un tu vēl esi ne tikai dunduks, bet arī divkosis, pats nesen rakstīji, ka trašu apļa laiku nav svarīgi, tagad met te kaut kādus linkus.

viencexperc 16.marts 2017 13:59
0 0 Atbildēt

es tev metu linkus, ka vipers un corvette liek tādus pašus rezultātus kā citi sporta auto - ferarri, lambo, porše.

Saprotu, ka šie linki tev sagāž tavu priekšstatu, ko redzēji tādos raidījumos kā top gear, bet patiesībā trasēs tās korvetes iet labāk kā audi r8, nemaz nerunājot par m sēriju BMW.

Domā, ka ja F1 nav neviena amerikāņa, tad viņiem ir sliktas mašīnas? viņiem nepatīk tās ilgās, garlaicīgās sacīkstes. Tāpēc tika izveidorts F1 posms ASv, lai POPULARIZĒTU to sporta veidu tur.

Tev nav zināšanas par amerikānu auto sportu, to mašīnām, bet tēlo te gudrīti un raksti muļķības.

Laikam vienīgie amerikāni ar kuriem esi braucis ir tēva vecais fords un ševrolet Spark ( Daewo matiz)

rt 15.marts 2017 14:41
0 2 Atbildēt

Mēs varam tikai nojaust kāds ir tās amerikānietes papēdis, zem kura viņam...

Be tie teksti atgādina tādus žurnālu lasītāju stāstiņus.

gunbox 16.marts 2017 14:43
0 0 Atbildēt

Jūs muldat pilnīgas muļķības. Tēma ir Golf un panesās runa par "muskuli". Tad kāda šķirba kāds tur ir motors? Par jaudu var runāt tikai tad, kad ir virs 400zirgiem. Video ir redzami cilvēki, kuri neprot braukt noteikti ar ķerru, kur nu vēl tiesības tādiem dot. Amerikāņiem muskulis ir ikdienas auto, kurš ir glīts un izskatās sportisks. Golf ir auto, kurš nav ne sportisks, ne ar lielu motoru. Respektīvi, ja par to summu jāņem Golf ar 245zs, tad ir neaptēstam jābūt, lai neizvēlētos Camaro. Vienīgi eiropā piedāvā tikai ar automātu pa 37tk.€. Būtu manuālis, maksātu tieši tik pat cik Golfs.

rt 16.marts 2017 15:24
0 0 Atbildēt

Un ko ar to Camaro darīt? Nēsāties no benzīntaka uz benzīntanku un sūtīt detaļas no Ķīnas caur Ameriku? Chevrolet dīleris jau karoti nolika.

viencexperc 15.marts 2017 9:53
0 0 Atbildēt

Kāda starpība kādi burti pieliekas klāt nosaukumā, un kāds motors. Tas ir nabagu - G O L F S.

rt 15.marts 2017 9:59
0 4 Atbildēt

Golfs kā tāds nekad nav bijis pozicionēts kā bagātnieku auto. Par nabagu golfu mēs varam saukt šito:

www.buick.com/suvs/encore-c...uxury-suv.html

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti