Ņujorkas auto izstādē debitēs ekskluzīvā Audi R8 Coupe sportiskā versija un Audi R8 LMS GT4 spēkrats 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi | 13.aprīlis 2017 14:24

Ņujorkas Starptautiskajā auto izstādē (NYIAS), kas otrpus okeānam norisinās no 14. līdz 23. aprīlim, debitēs divi Audi Sport zīmola spēkrati – Audi R8 Coupe sportiskā versija un sērijveida sacīkšu automobilis Audi R8 LMS GT4, kas demonstrē izcilu sportisko veikumu un nemitīgu progresu.

Ekskluzīvajam, ierobežotā izlaiduma sportiskajam R8 Coupe tiks izgatavotas vien 200 vienības, un to, jau sākot no šī gada maija, varēs pasūtīt sudrabotā, sarkanā un melnā krāsu sinerģijā.

Ar ekskluzīvo Audi R8 Coupe sēriju zīmols plāno ienest ielas sportisko automobiļu ražošanā jaunas motorsporta vēsmas. R8 Coupe Audi Sport V10 dzinēja versiju raksturo 397 kW jauda un 540 zirgspēki zem motora pārsega, savukārt ar V10 Plus dzinēju aprīkots modelis attīsta līdz pat 449 kW un 610 zirgspēkiem. Papildus īpašai sudrabotas, sarkanas un melnas krāsas mijiedarbībai pircēji varēs izvēlēties arī Mythos melnu un Ibis baltu virsbūves krāsu. Spēkratu izceļ arī tā izsmalcinātās dizaina detaļas – priekšējais spoileris, viengabala radiatora reste, izplūdes sistēmas uzlika titāna melnā krāsā un, protams, arī 20 collu alumīnija melnie diski, kurus rotā Audi Sport logotips. Aizmugurē izplūdes sistēmas uzgaļu apdare spīdīgi melnā krāsā vēl jo vairāk piešķir Audi R8 Coupe sportiskajai versijai sacīkšu auto tēlu.

Salonā auto pasažierus priecēs izgaismotas durvju sliekšņu detaļas. To alumīnija elementus rotā Audi Sport emblēma, un par ekskluzivitāti atgādina īpašais „1/200” uzraksts. Salona krāsu palete ir lieliski pieskaņota virsbūves toņiem. Durvju un sporta sēdekļu apdare ir veidota no Nappa ādas melnā un izteiksmīgi sarkanā krāsā. Sēdekļu atzveltnes rotā R8 emblēmas. Jaudīgais V10 dzinējs, kas novietots automobiļa vidū, tiek iedarbināts ar vienu vadības pogu uz stūres, savukārt ar otru autovadītājs var regulēt vēlamos Audi drive select dinamiskās vadības sistēmas iestatījumus. Papildus vadītājam ir iespēja izvēlēties trīs braukšanas režīmus, kas piemēroti sausam, slapjam vai sniegotam ceļa segumam.

Ņujorkas auto izstādē pirmo reizi sabiedrība tiks iepazīstināta arī ar Audi R8 LMS GT4 sacīkšu automobili, kas ir atvasināts no sērijveida Audi R8 Coupe V10 modeļa. Pirmo Audi R8 LMS GT4 darbībā motorsporta fani varēs vērot jau 25.-28.maijā Nirburgringā 24 stundu sacīkstēs. Līdz ar šī modeļa ražošanas uzsākšanu zīmols aizsāk vēl vienu auto sporta nišu – sākot no 2017. gada, GT4 klases automobiļi, kas pirmoreiz parādījās Eiropā, tiks piedāvāti arī Ziemeļamerikas, Āzijas un Austrālijas klientiem. Jau šobrīd pastāv 13 sacīkšu sērijas visā pasaulē, kur GT4 modeļi var veiksmīgi sacensties.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 13.aprīlis 2017 15:06
6 0 Atbildēt

Ekskluzīvs traktors, golfa lielumā. Tāpēc šo sūdu tik maz pērk. Lielākais traktoru ražotājs tāpēc cenšas izveidot kaut kādas jaunas versijas, lai to kādam iesmērētu. Dodž čellendžerus pa vienu gadu nopērk vairāk, kā šito sūdu pa visu tā pastāvēšanas laikā ( 2005-2016 pārdoti 29 000 gabali, bet čelendžerus tikai 2016.ajā gadā 64 000) .

Kurš idiņš tādu pērk? Ja grib skriet pa trasēm un likt apļu rekordus, tad tam var izmantot dodge viper ( pieder visvairāk trašu rekordu)

es 13.aprīlis 2017 15:12
4 0 Atbildēt

tas ir radīts tāpēc, lai VAG grupas fani pirktu pārējos audi mēslus. Cilvēks sapņo par tādu, un tāpēc pērk audi, ar domu "nav r8, bet, vismaz, a3 SPORT..."

sd 13.aprīlis 2017 15:24
0 3 Atbildēt

Lielais nopirkto čelendžeru skaits liecinai tikai par mormonisma straujo izplatību. Bet kas notika ar čelendžeru, to ļoti ilgi rādīja TV, pat dokumentālās filmas veidoja...

ingo 13.aprīlis 2017 21:13
0 1 Atbildēt

Kuram no jums abiem pieder viens no 64000 Dodge Challenger?

es 14.aprīlis 2017 9:42
0 0 Atbildēt

Piedod, neesmu mormonis, dodži un pagājušā gadsimta tehnoloģijas mani neinteresē. Bet man ir bijis RS6, kuru neviens amerikānis Baltijā tā arī nav spējis noskriet. Tā kā es ticu, ka šis R8 ir spējīgs izgriezt pogas jebkuram sērijveidā ražotam, Eiropas homologāciju ieguvušam amerikānim.

es 14.aprīlis 2017 11:40
0 0 Atbildēt

Atradu sludinājumu:

www.ss.lv/msg/lv/transp...ger/aelmf.html

Pēc teksta spriežot - kāds auto, tāds saimnieks...

core 14.aprīlis 2017 16:12
0 0 Atbildēt

Tam charger panelis tik prasts, ka vēl kādā busā iederētos, bet ne vieglajā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti