Vācijā aizdedzina 10 jaunus "Porsche", nodarot 800 000 eiro zaudējumus (+ video; foto) 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no vācu medijiem

iAuto | 7.jūlijs 2017 7:06

Hamburgā, "Porsche" markas dīleru centrā aizdedzinātas 10 jaunas automašīnas, nodarot īpašniekiem vismaz 800 000 eiro lielus zaudējumus.

Notikuma vietā policija atradusi viegli uzliesmojušas vielas un materiālus, tādēļ izvirzīta versija, ka notikušais saistīts ar protestiem pret šajā pilsētā notiekušo "lielā divdesmitnieka" (G20) samitu.

Astoņas no desmit automašīnām sadegušas pilnībā. Sākotnējā apskate liecina, ka nodarīti vismaz 800 000 eiro lieli zaudējumi, kas varētu krietni vien pieaugt, ņemot vērā katra automobiļa individuālo aprīkojumu.

Sakarā ar gaidāmo samitu, nekārtības Hamburgā izcēlušās jau nedēļas sākumā. Jau otrdienas vakarā policija bija spiesta izmantot asaru gāzi un ūdensmetēju, lai likvidētu protestētāju patvaļīgi ierīkoto nometni vienā no Hamburgas parkiem. Sadursmēs pieci cilvēki tika ievainoti.

Tiek prognozēts, ka Hamburgā kopumā ieradīsies vairāk nekā 100 000 protestētāju, un kārtības uzturēšanā iesaistīti aptuveni 20 000 policistu, kuru rīcībā ir gan bruņumašīnas, gan helikopteri, gan novērošanas bezpilota lidaparāti.

Izveidots arī aizturēto izvietošanas centrs, kurā paredzētas vieta 400 cilvēkiem.

Policija paziņoja, ka protestētāji tiek turēti aizdomās arī par Hamburgā naktī uz ceturtdienu notikušo uzbrukumu autoražotāja "Porsche" salonam, kur tika sadedzinātas astoņas automašīnas.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 7.jūlijs 2017 7:48
9 0 Atbildēt

Nez ko tur tas g20 lemj?

Varbūt to, ka vēl vairāk jāsamazina co izmeši? Varbūt to, ka maz bēgļi? Vajag palielināt to skaitu?

Vieni klauni savācas, citi - protestē.

It kā tie protesti kaut ko mainīs.

no rīta 7.jūlijs 2017 8:16
4 0 Atbildēt

kādēļ tik brutāli? - tad jau varēja tos 10 uzdāvināt bēgļiem un vismaz 10 aizbrauktu no Eiropas labprātīgi

Melnais Humors 7.jūlijs 2017 8:21
10 2 Atbildēt

Vai šai ziņai nevajadzēja būt pie sadaļas "Izklaide"?

iAutolv 7.jūlijs 2017 13:34
0 0 Atbildēt

Hamburgā turpina dedzināt mašīnas un demolēt veikalus - sk. jaunāko video

a 7.jūlijs 2017 14:10
2 0 Atbildēt

a kas viņiem maksā? - man būtu grūti iedomāties, ka varētu braukt uz Hamburgu (kādi 300 eiro turp un atpakaļ + viesnīca 60x3 par 3 dienām), lai riskējot ar milzīgām nepatikšanām, ietu ielās un dedzinātu mašīnas

Abavnieks 7.jūlijs 2017 20:58
12 1 Atbildēt

Pasaulē ir daudz visādi cilvēkveidīgie radījumi, kuri nemāk un nespēj neko radīt (ja nu vienīgi bērnus?), bet toties ir čakli uz graušanu un iznīcināšanu!

asd 9.jūlijs 2017 13:51
0 0 Atbildēt

Izskatās ka Hamburgā tagad var dzīvajā iefilmēt pilnu Cobra 11 sezonu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti