Qashqai krosoverā tagad pieejama jauna NissanConnect informācijas un izklaides sistēma 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan | 11.oktobris 2018 10:34

Nissan Qashqai, Eiropā pārdotākais krosovers, tagad ir pieejams ar jaunu NissanConnect sistēmu.

Jaunā NissanConnect sistēma ir pilnīgi jauna modernizēta informācijas un izklaides sistēma, kas turpina uzlabot autovadītāja un automobiļa attiecības. Klienti iegūst nemanāmu un ērtu viedtālruņa integrāciju automobilī, kā arī spēju lejupielādēt karšu un programmatūras atjauninājumus bezvadu režīmā (OTA). Apple CarPlay ir iekļauti visos aprīkojuma līmeņos, izņemot sākuma aprīkojuma līmenī Visia.

Lietotāji tiek mudināti viedtālrunī lejupielādēt pilnīgi jaunu aplikāciju – Door to Door Navigation. Tā sniedz uzlabotu funkcionalitāti, piemēram, maršruta plānošanu tālrunī pirms izbraukšanas no mājām vai darba. Pabeidzot plānošanu, galamērķi var tieši nosūtīt uz automobili, lai sāktu maršruta navigāciju, tiklīdz autovadītājs sēžas pie stūres.

Jaunajai NissanConnect sistēmai var piekļūt, lietojot septiņu collu skārienekrānu, kas centrāli integrēts mērinstrumentu panelī. Tas ir tāda paša izmēra kā agrāk, taču tagad tam ir mazāk spiedpogu un jauna skārienjutības funkcionalitāte. Sistēmas jaunās funkcijas ietver:

-      Vienas rindiņas meklēšana: šī jaunā navigācijas sistēmas funkcionalitāte paātrina un vienkāršo atrašanās vietas meklēšanu.

-      Personalizācija: sākuma ekrāns ir pilnībā pielāgojams, pateicoties vilkšanas un nomešanas funkcionalitātei, tāpēc lietotāji var izveidot īsceļus biežāk lietotajiem uzdevumiem.

-      Balss atpazīšana: tai var piekļūt, izmantojot pārdomātas pogas uz stūres, un ar balss vadību var veikt zvanus, likt nolasīt ziņojumus un regulēt mūziku.

-      Apple Carplay: standarta aprīkojums Acenta, N-Connecta, Tekna un Tekna+ Nissan Qashqai aprīkojuma līmeņos.

-      3D kartes: standarts uzlabotai pārskatāmībai, kā arī tuvināšanas un tālināšanas skārienjutības funkcionalitāte precīzākai informācijai vai platākam skatam.

-      Automobiļa atrašana (Find My Car): automobiļa stāvvietā novietošanas vietu var reģistrēt, pārsūtot navigācijas datus atpakaļ uz viedtālruni, lai dotos uz galamērķi.

-      Lietotne Door to Door Navigation: pieejama Apple Store vai Google Play; lietotājs to lejupielādē savā viedtālrunī, lai piekļūtu pilnai jaunās NissanConnect sistēmas funkcionalitātei.

-      Ieplānojiet ceļu pirms izbraukšanas / pārsūtiet galamērķi uz automobili:apvienojumā ar lietotni Door to Door Navigation lietotājs var viedtālrunī noteikt savu galamērķi, atrodoties mājās vai darbā, un pēc tam to pārsūtīt uz Qashqai. Maršruta navigācija sākas, tiklīdz autovadītājs iedarbina automobili.

-      Bezvadu režīma (OTA) programmatūras un karšu atjauninājumi: klienti tos var lejupielādēt, kad vien vēlas, lietojot Wi-Fi vai sava viedtālruņa mobilo sakaru tīklu.

Mērinstrumentu paneļa displejam, kas atrodas starp divām mērierīcēm tieši pretī autovadītājam, arī ir jauns dizains, kas sniedz papildu informāciju, saņemot tālruņa zvanus vai īsziņas. Tas sniedz arī norādes par katru pagriezienu maršruta navigācijā.

 
Visi komentāri
 
as 12.oktobris 2018 10:09
0 0 Atbildēt

Vai Nissanus tagad nāksies lietot tikai apple telefonistiem?

Un vai balss atpazīšana saprot ne tikai angli 5 paaudzē, bet arī letish english? Par LV valodu nejautāšu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti