Corsa, Grandland X, Vivaro, Mokka X – Opel elektriskie plāni 1

 

Opel Mokka X Foto: iAuto.lv

iAuto | 9.decembris 2018 6:05

Vācu izdevums de.motor1.com uzzinājis tuvāk par Opel kompānijas plāniem attiecībā uz videi draudzīgiem modeļiem.

Saskaņā ar minētā izdevuma informāciju, 2019.gadā Opel spiedīs „gāzi grīdā” un tas attiecas ne tikai uz svinībām par godu kompānijas 120.gadskārtai, bet arī uz elektriskās piedziņas modeļiem.

Jau 2019.gada pirmajā pusē ražotājs laiž klajā divus elektrificētus modeļus: jauno Corsa ar pilnībā elektrisku spēka iekārtu un krosovera Grandland X Plug-in hibrīdversiju.

Opel vadītājs Mihaels Lohšellers pastāstījis, ka Opel Corsa F pirmoreiz pieejams kā pilnībā elektrisks modelis. Tas izstrādāts no nulles (tāpat kā tā dvīnis Peugeot 208) un tiks piedāvāts par konkurētspējīgu cenu: „Ar jauno Corsa mēs e-mobilitāti nodrošinām pieejamu plašām pircēju masām. Tas kļūs par īstu tautas-elektroauto”.

 Arī Grandland X Plug-In-Hybrid versijā startē 2019.gadā. Kompaktais krosovers, kas saņems 300 Zs jaudīgu spēka iekārtu un pilnpiedziņu, baterijas varēs uzlādēt pie mājas elektrotīkla.

2020.gadā līdz ar jauno Vivaro Opel piedāvājumā ienāks pilnībā elektrisks transportlīdzeklis komercpārvadājumiem, turklāt tajā pašā gadā startē krosovera Opel Mokka X jaunā paaudze, kas jau no paša sākuma piedāvās arī pilnībā elektrisku modeli.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 9.decembris 2018 10:36
2 1 Atbildēt

Interesanti, cik daudz PSA grupai izdevās pārņemt elektroauto tehnoloģijas no GM?

Opel ampera tas ir Chevrolet Volt klons. Bet tagad Ampera ir PSA rīcībā...

Bet ampera/volt ir vistuvākais konkurents model 3. Pat precīzāk, - vienīgais.

Turklāt, grūti pat pateikt, kurš ir labāks - ampera/volt vai model 3.

Tāpēc, ja PSA grupai tagad ie tehnoloģijas, tad šie elektroauto sanāks pat ļoti interesanti. Un ar interesi var gaidīt to parādīšanos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti