Romas pāvesta Lamborghini varēs vinnēt loterijā 2

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 10.decembris 2018 16:21

Labdarības tiešsaistes platforma Omaze izspēlēs loteriju, kuras galvenā balva ir Franciskam uzdāvinātais Lamborghini Huracan. Izredzes vinnēt atkarīgas no labdarībai veiktā ziedojuma summas.

Vatikāna karoga baltajās krāsās krāsoto varenauto Lamborghini kompānija Franciskam uzdāvināja pērnā gada novembrī. Huracan nogādāja uz pāvesta pastāvīgo dzīvesvietu – Vatikāna viesnīcu St.Martha`s House, kur pāvests to svētīja un atstāja autogrāfu uz motora pārsega. Uzreiz pēc tam ekskluzīvo kupeju pārdeva izsolē, bet iegūtos līdzekļus – 809 375 eiro - nodeva organizācijām, kas nodarbojas ar kristiešu baznīcu un īpašumu atjaunošanu Irākā, palīdz sievietēm migrantēm un sniedz medicīnisko palīdzību Āfrikas iedzīvotājiem.

Tagad šo pašu Huracan varēs vinnēt izlozē. Lai tiktu pie šādas iespējas, loterijas dalībniekam jāveic ziedojums vismaz 10 dolāru vērtībā, kas tiek novērtēts ar nosacītām 100 ballēm. Jo lielāka ziedojuma summa, jo lielāks baļļu skaits un iespēja vinnēt. Maksimālā ziedojuma summa ir 5000 dolāru, ko pielīdzina 50 000 ballēm.  

Iegūtie līdzekļi tiks novirzīti no kara darbības un vergu tirdzniecības cietušo cilvēku atbalstam.

Zem motora pārsega Lamborghini Huracan iebūvēts 5,2 litru V10 benzīna agregāts, kas attīsta 610 zirgspēku jaudu un 650 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h superauto paātrinās 3,2 sekundēs, 200 km/h tas var sasniegt 9,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 325 km/h.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 10.decembris 2018 17:54
6 2 Atbildēt

Zinot katolicisma vēsturi un zinot, kas ir rakstīts Bībelē, un kā uzvedas "izredzētā"tauta, domāju, ka tie nopelnītie līdzekļi tiks izmaksāti kā kompensācija vergu tirgoņiem, kuri tagad palikuši bez sava iecienītā aroda, un karavīriem kompensācijas, kuriem nav iespējas karot.

papa 11.decembris 2018 11:17
0 0 Atbildēt

Laba komercija, pēc laika varēs atkal pa apli palaist

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 4

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti