Jaunais Renault Clio ar lielāko bagāžnieku segmentā (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 29.janvāris 2019 16:34

Ženēvas autoizstādē (5.-17.03) Renault demonstrēs jaunās paaudzes Clio, kas iegūs lielāko bagāžas nodalījumu šajā automobiļu segmentā.

Renault mazauto kļūs par pirmo modeli, ko Francijas autobūves kompānija izgatavos uz jaunās CMF-B platformas, kas izstrādāta kopā ar alinanses partneriem Nissan un Mitsubishi. Jaunais Clio būs nedaudz mazāks par aktuālo modeli, taču spēs piedāvāt vairāk telpas pasažieriem un viņu mantām, pateicoties 391 litru bagāžas nodalījumam, kas ir lielākais šajā automobiļu segmentā.

Jaunais Clio ieguvis savādākus lukturus ar L-veida dienasgaismām, radiatora resti, kas joprojām ietver firmas logotipu, taču stiepjas vairāk uz leju nekā pašreizējam modelim, sānos melnās aizsarglīstes nomainītas ar hroma uzlikām, bet aizmugures lukturi izmainījuši formu un pieauguši izmēros.

Salonā jaunais Clio dižosies ar 9,3 collu multimediju-informācijas sistēmas ekrānu un TIF mērinstrumentu paneli, ko vadītājs varēs izmainīt pēc patikas, savukārt jaunie sēdekļi garantē vairāk komforta un vairāk vietas aizmugures pasažieriem.

Benzīna motoru piedāvājumu nodrošinās vienlitra trīscilindru agregāts 65 un 75 Zs versijās, kā arī tāda paša darba tilpuma turbo motors ar 100 un 130 Zs, savukārt dīzeļdzinēju izvēli pārstāvēs 1,5 litru motors ar 85 un 115 Zs. No 2020.gada tiek solīta hibrīdmodifikācija ar 90 Zs benzīna motoru, 40 Zs elektromotoru un 1,2 kWh akumulatoru.

Jāatzīmē, ka līdz ar jauno paaudzi Clio atvadās no GT-Line modifikācijas, kuras vietu ieņem sportiskais variants R.S. Line.

Foto: Ekrānšāviņš

 
Visi komentāri
 
aigi 29.janvāris 2019 16:49
2 1 Atbildēt

Tā, liekas esmu atradis sievas Megane aizvietotāju. Reāli simpātisks auto. Ļoti stilīgs. Cena arī būs labāka par konkurentiem.

felix65 29.janvāris 2019 19:12
0 0 Atbildēt

Un pirksi mūsa motors?

aigi 30.janvāris 2019 8:27
2 0 Atbildēt

izskatās, ka mans salons tagad būs NORDE.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti