Uzsāks pieteikumu pieņemšanu krievu luksusa sedana Aurus iegādei 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 4.februāris 2019 14:44

Aurus markas dīleri – kompānijas Avilon un Panavto, uzsākušas pieteikumu iegādi no klientiem, kas vēlētos iegādāties modeļus Senat Limousine L700 un Senat S600.

Krievu mediji vēsta, ka pieteikumu noformēšana sāksies 15.februārī, Aurus ražošana – 2020.gadā, bet piegādes klientiem – 2020.gada vasarā. Sedana ražošanu uzticēs Ford Sellers rūpnīcai, kas varētu izgatavot līdz pat 5000 eksemplāru gadā. Pagaidām ar to nodarbojas НАМИ (Centrālais zinātniski pētnieciskais automobiļu institūts), kas var izgatavot ne vairāk kā 150 vienības gadā.

Pagaidām vēl neoficiāla informācija liecina, ka par Aurus sedana iegādi interesējušies aptuveni 200 klientu, taču precīza automašīnas cena joprojām nav zināma, tāpat kā bāzes komplektācijas sastāvs un papildu aprīkojuma saraksts. Agrāk tika ziņots, ka klientiem, kas vēlas iegādāties Aurus sedanu, jāveic priekšapmaksa 1,5 miljonu rubļu (gandrīz 20 000 eiro) apmērā, bet maksās tas aptuveni 10 miljonus rubļu (133 000 eiro).

Aurus Senat ir pilnpiedziņas limuzīns, kas tiek aprīkots ar hibrīdiekārtu uz 4,4 litru 598 Zs (880 Nm) V8 motora bāzes, strādā kombinācijā ar 40 Zs jaudīgu elektromotoru un deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h luksusa sedans sasniedz 6,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.februāris 2019 1:43
0 0 Atbildēt

Viņus pirks piespiedu brīvprātīgi. Jau 2 gadus atpakaļ rakstīja, ka ierēdņiem, u.c. vajadzēs braukt ar šo rolss rojsu ar poršes dzinēju, mersedesu vietā.

Tāpat kā Baltkrievu MAZus jāpērk Baltkrievu autotransporta kompānijām.

Atceros, ka reiz piespieda cilvēkiem pirkt ķīniešu datorus uz kuriem bija uzraksts "made in russia"....

tik un tā nobankrotēja.

Vaņa 5.februāris 2019 9:26
0 0 Atbildēt

Vaņām sakāpis galvā - šito martā uz Ženēvas autoizstādi vedīšot

vilks 5.februāris 2019 16:37
0 0 Atbildēt

Cik ilgi pēc iegādes sāks pieņemt atteikumus ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti