600 Zs jaudīgais krievu apvidnieks Komendant ieradīsies martā 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 19.februāris 2019 12:09

Krievu apvidus auto Komandant, kas izstrādāts projekta “Kortež” ietvaros, būs gatavs šī gada martā, ziņo mediji, atsaucoties uz Krievijas Federācijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas vadītāja Denisa Manturova sniegto informāciju, ziņo kaimiņvalsts mediji.

Mantorovs atklājis, ka martā būs gatavs Komendant prototips, bet pēc tam ražotājam būs vajadzīgs laiks sertifikācijas procedūrām.

Komendant ir veidots pērnā gada Maskavas autoizstādē savu pirmizrādi piedzīvojušā luksuss limuzīna Aurus stilā. Saskaņā ar provizorisku informāciju, Komendant iegūs tādu pašu spēka agregātu kā Aurus – hibrīdiekārtu ar 4,4 litru V8 motoru, elektromotoru un deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Sistēmas kopējā jauda - 600 Zs.

Šobrīd Krievijas valdības transporta vajadzību nodrošināšanai izveidotā projekta “Kortež” ietvaros izstrādāts sedans un limuzīns Senat, kā arī minivens Arsenal.

Vēlāk tiek solīts arī eskorta motocikls, ko izstrādās kompānija Iž.

Jau pirms laba laika bija zināms, ka Kortež projekta automobiļus drīkstēs iegādāties arī privātpersonas un nesen krievu mediji vēstīja, ka sedana Aurus Senat, kas, starp citu, būs skatāms arī Ženēvas autoizstādē (to apmeklēs iAuto.lv), iegādei pieteikušies vismaz 200 klientu.

 
Visi komentāri
 
aizejošais 19.februāris 2019 14:14
2 2 Atbildēt

komediant drīzāk

Kanibaals 19.februāris 2019 20:07
0 0 Atbildēt

Ieradīsies neatnācis.

pzdc 20.februāris 2019 0:38
0 1 Atbildēt

iuto.ru,bet izgatavots AAE.

viencexperc 20.februāris 2019 22:21
0 1 Atbildēt

Jau tagad zināms, ka tos VAJADZĒS pirkt. Tāpēc kaut kāds noiets būs. Cita lieta, ja punduris atkal noorganizēs kaut kādu slapstīšanos pa krūmiem - "te ne mēs", var gadīties, ka uzliks vēl kaut kādu sankciju, un nāksies ražošanu apturēt.

Jo nevienam nav noslēpums, ka 80 procenti detaļu tajā nav

Krievu ražojuma ( lielākā daļa ķīniešu, bet tik un tā liela daļa rietumu ( uz kurām neattiecas sankcijas)).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti