Hispano Suiza gatavo 1085 Zs varenauto ar Lamborghini dzinēju (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 26.februāris 2019 6:14

Nelielais autoražotājs Hispano Suiza gatavo 1085 Zs jaudīgu kupeju Maguari HS1 GTC, ko izlaidīs 300 eksemplāru lielā skaitā.

2010.gadā dibinātā kompānija gatavo jaunu modeli, kas tiek veidots uz tajā pašā gadā prezentētā Hispano Suiza Gran Turismo Coupe bāzes, kas, savukārt, tika izstrādāts par pamatu ņemot Audi divdurvju sporta auto R8. No sava donora Hispano Suiza Gran Turismo Coupe atšķīrās ar jaunu oglekļa šķiedras virsbūvi, titāna-alumīnija riteņu diskiem un diviem elektriskajiem kompresoriem, kas iebūvēti 5,2 litru V10 motora ieplūdes sistēmā.

Jaunā varenauto pamatā ir alumīnija rāmis un virsbūve no oglekļa šķiedras. Automašīna ir vairāk nekā piecus metrus gara, sver 1780 kilogramus, bet motortelpā tai iebūvēts Lamborghini Huracan V10 motors, kas aprīkots ar divām turbīnām un diviem elektriskajiem turbokompresoriem. Spēka agregāts attīsta 1085 Zs jaudu un 1050 Nm griezes momentu un ir kombinēts ar septiņu pakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, kurai ir ātrumu pārslēgšanas funkcija uz stūres.

No vietas līdz simtam Maguari HS1 GTC paātrinās 2,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 380 km/h. Sporta kupeja komplektēta ar piekari, kura aprīkota ar elektromehāniskā lifta sistēmu, oglekļa – keramikas bremzēm, 420 mm (priekšā) un 400 mm (aizmugurē) bremžu diskiem, 22/23 collu (priekšā/aizmugurē) riteņu diskiem.  

Pirmo 10 Maguari HS1 GTC pircēji saņems ekskluzīvu aksesuāru komplektu, kurā iekļauti ar rokām izgatavoti cimdi, zābaki un bagāžas komplekts.

Provizoriska informācija liecina, ka 1085 Zs jaudīgā automašīna maksās 2,2 miljonus eiro.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.februāris 2019 20:04
1 1 Atbildēt

Tas gadījums, kad spāņi no vācu sūda uzbūvē lielisku auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti