Jaunā Toyota Supra avarē Nirburgringas trasē (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

iAuto | 10.maijs 2019 7:57

Viens no pirmajiem japāņu sporta auto eksemplāriem piedzīvojis avāriju slavenajā Nirburgringas trasē, ko izmanto ne tikai sporta sacīkstēm, bet arī profesionāļu un amatieru braucieniem par maksu.

Jaunā Toyota Supra tikai nesen nonāca pārdošanā, bet viens no pirmajiem eksemplāriem jau piedzīvojis nopietnu avāriju Nirburgringas trasē un, acīmredzot, kādu laiku šāda veida izpriecās piedalīties nespēs.

Facebook publicētā informācija liecina, ka automobilis sadauzīts slēgtajos testos, kuros piedalās dažādu marku inženieri, tādēļ tiek pieļauts, ka pie Supra stūres sēdējis kāds no Toyota darbiniekiem. Avārijā diezgan spēcīgi bojāta automašīnas priekšdaļa, kas, visticamāk noticis, kupejai ietriecoties trases nožogojuma barjerās.

Zināms, ka vadītājs zaudējis kontroli Exmühle sekcijā, ko veido kreisās un labās puses pagriezieni. Nekādu paziņojumu no Toyota puses nav un arī sadauzītā Supra no notikuma vietas aizvākta slēgtā treilerī, kas liecina par vēlmi izvairīties no publicitātes.

Toyota Supra uz autobūves skatuves atgriezās šogad pēc 17 gadus ilgas pauzes. Tagad divvietīgā kupeja komplektēta ar BMW motoru, kas attīsta 340 Zs un 500 Nm. 100 km/h automobilis sasniedz 3,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums tiek ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

 
Visi komentāri
 
Walacc 10.maijs 2019 10:24
0 0 Atbildēt

Nu vispár skatoties uz auto 'skiet ka tikai bumperis noplésts, tá ká nekas traks nav noticis. Izskatás ka ir slédéjis ar priek'su gar barjeru, nevis tjá frontáli ietriecies. jeb nu a'ri Supra konstruktívi ir taisíta tá ka apak'sá lonzeroni ir tik gari un izturígi, ka kapots praktiski necie's 'sádi frontáli ieperot pa barjeru.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti