Dārgāks, taču labāks - Kia modernizējis kompakto hibrīdkrosoveru Niro 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.maijs 2019 10:21

2020. modeļu gadam Kia modernizējis kompakto hibrīdkrosoveru Niro, uzsvaru liekot uz jauniem elektroniskajiem asistentiem un multimedijiem.

Modernizēto modeli, kas pircējiem pieejams kā hibrīds un Plug-in hibrīds, visvieglāk atpazīt pēc priekšpuses, kurai dizaineri piešķīruši bamperi ar lielu gaisa pievadu centrā un dubultām dienas gaismu lukturu „bultiņām”. Pārveidots arī aizmugures buferis, pieejami jauni riteņu diski un 10 virsbūves krāsu varianti.  Visdārgākajā komplektācijā agrāk izmantotie ksenona lukturi aizstāti ar diožu starmešiem.

Modernizētais krosovers ieguvis jaunu mērinstrumentu paneli un astoņu collu multimediju sistēmas ekrānu ar Apple Car-Play un Android Auto atbalstu, kas aizstāj līdz šim izmantoto piecu collu TFT displeju. Jau sērijveidā Niro tiek komplektēts ar atpakaļskata kameru, Bluetooth brīvroku sistēmu, klimata un kruīza kontroli, miglas lukturiem, aktīvo joslas pārkāpšanas brīdinājuma sistēmu, noguruma asistentu un 16 collu vieglmetāla diskiem.

Plug-in hibrīdam palīgos arī priekšējās sadursmes brīdināšanas sistēma, sastrēgumu asistents, adaptīvā kruīza kontrole, elektriski nolokāmi ārējie spoguļi, elektroniskā stāvbremze un ādas stūre. Atkarībā no modeļa ir pieejama arī ādas salona apdare, priekšējo sēdekļu ventilācija, priekšējo un aizmugurējā sēdekļa apsilde, elektriski regulējams vadītāja sēdeklis, augstākās kvalitātes skaņas sistēma, induktīvā viedtālruņa uzlāde, 220 voltu barošanas ligzda un elektriska stikla jumta lūka.

Kia Niro Hybrid bāzes versija Vācijas tirgū pašlaik maksā 26 990 eiro, bet Plug-in modifikācija –33 990 eiro. Pēc modernizācijas tās pieaugušas un tagad tiek prasīts attiecīgi 29 790 un 36 790 eiro.

 
Visi komentāri
 
Janeks90 30.maijs 2019 13:46
3 0 Atbildēt

Par to naudu labāk Toyota paņemu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti