Bentley iepazīstina ar jauno Flying Spur (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.jūnijs 2019 18:32

Kādu laiku Bentley bija aizņemts izstrādājot krosoveru Bentayga un tā īpaši jaudīgo versiju, bet tagad atgriezies pie klasiskām vērtībām.

Luksusa automobiļu ražotājs Bentley nodemonstrējis jauno Flying Spur sedanu, kas iesoļo savā trešajā paaudzē. Tagad tas bruņots mūsdienīgām tehnoloģijām, ieguvis jaudīgāku motoru un šasiju ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, kas lielākā ātrumā braucot pagriežas vienā virzienā ar priekšējiem, uzlabojot automašīnas stabilitāti, bet nelielos - pretējā virzienā, palielinot manevrētspēju.

Jaunais Flying Spur veidots uz modulārās MSB platformas, kas pamatā arī Porsche Panamera krosoveram un Bentley Continental GT kupejai. Pateicoties jaunajai arhitektūrai, 5,30 m garā Flying Spur riteņu bāze  palielinājusies par 130 milimetriem līdz 3,20 m. Automašīna saņēmusi diožu lukturus priekšā un aizmugurē, hromētus gaisa pievadus priekšējos spārnos un 21 collu riteņus.

Salonā uzstādīts 12,3 collu skārienekrāns, ko var aizstāt ar klasisko analogo instrumentu ciparnīcām, Bentley pulkstenis ar bronzas apmalīti, bezvadu uzlāde viedtālrunim un pāris USB pieslēgligzdu. Pircējam  pieejami elektroniskie palīgi, kas kontrolē aklās zonas, notur automobili savā joslā, nodrošina redzamību naktī, visapkārt mašīnai un automātiski novieto stāvvietā.

Sedans komplektēts ar modernizētu W12 motoru, attīsta 635 ZS jaudu un 900 Nm griezes momentu. Ar šo dzinēju jaunais Flying Spur līdz simtam paātrinās 3,8 sekundēs. Automašīnas maksimālais ātrums - 333 km stundā. Dzinējs darbojas kopā ar 8-pakāpju robotizēto ZF pārnesumkārbu, ko izmanto arī Continental GT kupejā.

Jaunā vilces sadales sistēma noteiktos režīmos ļauj izmantot līdz 100% no griezes momenta pakaļējai asij un pieslēgt priekšējos riteņus tikai pēc vajadzības. Visbeidzot, Dynamic Ride aktīvie šķērsstabilizatori pieslēgti elektronikai un 48 voltu elektrosistēmai un paredzēti, lai līdz minimumam samazinātu virsbūves sānsveres.

Tirgū jaunais Bentley Flying Spur gaidāms 2020.gada pirmajā ceturksnī.

 
Visi komentāri
 
Walacc 12.jūnijs 2019 9:26
3 1 Atbildēt

Par motoru nekas dizs nav pateikts, ka tik nav atkal mazliet pielabojusi veco w12 meslu.

LMT 12.jūnijs 2019 11:03
1 2 Atbildēt

Izskatās pēc flying bomz

TML 12.jūnijs 2019 11:27
0 0 Atbildēt

nu, protams, tavs auto ir lepnāk iekārtots. Tomēr interesanti, kas tieši šajā ir tik slikts?

LMT 12.jūnijs 2019 12:25
0 2 Atbildēt

Man ir BMW

TELE2 12.jūnijs 2019 18:28
3 0 Atbildēt

Nedirs lašara!

Tev ir sūda fords

Conqueror 14.jūnijs 2019 5:40
0 0 Atbildēt

Smuka mašīna

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti