Atrasts un pārbūvēts - ASV izgatavo retro kupeju ar 638 Zs jaudu (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 19.augusts 2019 8:56

ASV tūninga kompānija restaurējusi 1949.gada Hudson Coupe, pārbūvējot to par efektīgu un jaudīgu restomod automobili.

Pirms 70 gadiem ražotais Hudson Coupe tika atrasts Tenesijas štatā, kādā pamestā garāžā ar pavisam nelielu noskrējienu. Jaunais īpašnieks izrādījās gana turīgs cilvēks, turklāt automobiļu entuziasts un tūninga kompānijas Icon pastāvīgais klients.

Minētā tūninga kompānija tad arī ķērās pie darba un veltot tai 400 stundu roku darba, paveica to, kas redzams attēlos. Kupejai tika izveidots pilnībā jauns priekšējais apakšrāmis, lai motortelpā varētu integrēt Chevrolet Corvette 6,2 litru 638 Zs jaudīgo V8 agregātu. Aizmugurējo riteņu piedziņa tika atstāta, taču arhaisko pakaļējo tiltu nomainīja ar mūsdienīgu neatkarīgo piekari pie viena uzstādot arī jaudīgas Brembo bremzes visiem četriem riteņiem.

Kupejas salons tika izdarināts ar krokodila un teļa ādu, uz grīdas klājot dabīgās vilnas paklājus. Alumīnija durvju rokturus izgatavoja no jauna, apgaismes lampiņas aizstāja ar gaismas diodēm, bet komforta līmeni paaugstināja, iebūvējot kondicionieri.

Pārbūvētā Hudson Coupe tika parādīta „Automobiļu nedēļas” pasākumā Monterejā. Automašīnas pārbūves izmaksas projekta autori neatklāj.

 
Visi komentāri
 
Phe 19.augusts 2019 9:25
4 0 Atbildēt

Beņķi nesmuki, viss pārējais glīti!

taaneko 19.augusts 2019 11:21
0 0 Atbildēt

Kā ar tādu var iziet tehnisko?,

Tik daudz iejaukšanās ražotāja konstrukcijā!

Pirms katras skates pārbūvēs atpakaļ?

Phe 19.augusts 2019 11:36
0 0 Atbildēt

Diez vai TA zina kāds tas auto no sākuma ir bijis!

Pie mums ASV 19.augusts 2019 11:43
4 0 Atbildēt

ASV vismaz 14 štatos nav tādas TA. Tā kā var būvēt ko vien grib, galvenais lai ārēji viss atbilst likumam, lai neapstādina policija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti