Aston Martin komplektiņš par 6,7 miljoniem eiro (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.oktobris 2019 14:02

Britu kompānija Aston Martin parādījusi divus savā vēsturē dārgākos automobiļus. Abus varēs iegādāties tikai komplektā par 6,7 miljoniem eiro.

ASV, Rodailendas štatā, īpaši sarīkotā pasākumā notikusi Aston Martin DB4 Zagato un DBS GT Zagato prezentācija. Pirmais modelis ir klasiskā sporta auto DB4 Zagato mūsdienu versija jeb replika, bet otrs – 770 Zs jaudīgs superauto, kas izgatavots uz DBS Superleggera bāzes.

Abas automašīnas iekļautas DBZ Centenary jubilejas kolekcijā, kas veltīta Itālijas virsbūvju ražošanas uzņēmuma Zagato 100. gadadienai. Iegādāties tās var tikai komplektā, samaksājot 6 miljonus mārciņu (6 700 000 eiro).

Aston Martin DBS GT Zagato pamatā ir Aston Martin ātrākais sērijveida modelis DBS Superleggera. No donora kolekcijas modelis atšķiras ar oglekļa šķiedras jumtu, radiatora resti, kuru veido kustīgas “zvīņas” no anodētā metāla, kā arī 5,2 litru motoru, kura jauda pacelta no 725 līdz 770 Zs. Aston Martin atzīmē, ka DBS GT Zagato ir pirmais sērijveida automobilis pasaulē, kura interjera dizainā izmantoti oglekļa šķiedras un metāla elementi, kas izgatavoti, izmantojot 3D drukāšanu.

60.gadu klasiskā sporta auto DB4 Zagato replikai ir alumīnija virsbūve, kuras paneļi izgatavoti ar rokām, ar ādu apvilkti sporta sēdekļi ar oglekļa šķiedras rāmi, kā arī 4,7 litru rindas sešu cilindru motors, ko izstrādājis poļu inženieris Tadeks Mareks – pazīstamais meistars, kura specializācija ir klasisko Aston Martin dzinēji.

Pavisam tiks uzbūvēti 19 DB4 Zagato un DBS GT Zagato.eksemplāri. Visi 19 būs krāsoti sarkanajā Supernova Red krāsā un greznoti ar logotipiem no 18 karātu zelta.

 
Visi komentāri
 
LMT 5.oktobris 2019 15:22
0 0 Atbildēt

Krieviešiem patiks!

patiktu 5.oktobris 2019 19:50
0 1 Atbildēt

patiktu, ja salons būtu zilā krāsā un stūre apvilkta ar vaļa peņa ādu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti