19 policijas Lada 4x4 sāks darbu Mongolijā 4

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 29.oktobris 2019 5:44

AvtoVAZ nosūtījis 19 Lada 4x4 automobiļus uz Mongoliju. Visas mašīnas ir policijas specversijā un paredzētas darbam attālos nostūros.

Mongolijas policija saņēmusi 19 piecdurvju modifikācijas Lada 4x4 apvidus auto, ko izmantos policijas vajadzībām. AvtoVAZ produkcija izvēlēta ietilpības, vienkāršās apkopes un bezceļu īpašību dēļ.

Automašīnas aprīkotas ar sakaru ierīcēm, signālgaismām, video ierakstītājiem un piekļuves sistēmu policijas datu bāzēm. Uz motora pārsega redzama Mongolijas policijas emblēma, bet uz durvīm uzraksts “Police” baltā krāsā.

Lada automobiļu tirdzniecība Mongolijā sākās šogad. Neskaitot jau pieminēto Lada 4x4 trīs un piecu durvju izpildījumā, vietējā tirgū pieejami arī modeļi Vesta Cross un Vesta SW, Granta sedana, liftbeka un universāla versijās, Lada Largus un XRay, tostarp XRay Cross.

AvtoVAZ automobiļus izmanto arī Krievijas policija. Šajā gadījumā likumsargiem sagatavota visdārgākā Vesta versija Sport ar 145 Zs jaudīgo 1,8 litru motoru.

 
Visi komentāri
 
650 29.oktobris 2019 12:10
8 1 Atbildēt

Nabagi.Pat specālās ar dzēšgumiju atstutējamās 720 grādu kameras viņiem nav.

Janka 29.oktobris 2019 12:23
0 0 Atbildēt

Un vieglajām mašīnām maximalais ceļa nodoklis 1050 eiro kamēr 40 tonu smagajām 500 eiro vai sabiedriskajām autobusam 145eiro ar 7.0 dīzeli... arī tiem nau. Vēl tik mongoļi attīstības sākuma????????????

topinamburs 29.oktobris 2019 14:15
3 1 Atbildēt

19 mašīnas uz Mongolijas izmēriem - smieklīga ziņa sprāgonim ko sauc par Krievijas autobūvi

GB12 30.oktobris 2019 9:47
0 0 Atbildēt

Pa ceļam uz Mongoliju kāds jau paspēja diskus pret bleķiniekiem samainīt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti