Kia parāda sportiskā fastbeka K5 attēlus (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Kia Motors | 20.novembris 2019 8:21

Kia atklāj jaunā Korejas tirgum domātā ‘fastback’ tipa sedana K5 attēlus

Kia Motors publicējis pilnībā jaunā Kia K5 sedana attēlus, modeļa specifikācija paredzēta Korejas tirgum. K5 piedāvā svaigu un inovatīvu skatu uz sedanu segmentu, kā arī demonstrē Kia jauno un drosmīgo dizaina virzienu.

Jaunais Kia K5 uzrunā ar savu sportisko, moderno un drosmīgo raksturu. Auto priekšpusē izvietots Kia raksturīgais jaunais “tīģera deguns”, tā apjomīgais, trīsdimensionālais dizains integrē ventilācijas restes un priekšējos lukturus vēl organiskāk nekā citos modeļos. Restīšu struktūra modelēta pēc līdzības ar haizivs ādas strukūru, bet lukturiem piešķirts īpašs “sirdspukstu” motīvs, tā nodrošinot elegantu un dinamisku izskatu. K5  jaunie priekšējie lukturi izstaro īpašu plūstošu dienasgaismu.

Virs restēm izvietots izteikti konturēts motora pārsegs un raksturīgais zemais priekšējais bamperis, uzsverot automašīnas priekšpuses gludās līnijas un nodrošinot K5 stabilitāti uz ceļa.

K5 profila muskulatūra ir vairāk izteikta nekā priekšgājējam, to nodrošina viegls sašaurinājums viduslīnijā starp riteņu arkām. Šis raksturīgais ieliekums vizuāli pagarina auto, savukārt hromētā līnija virs spēkrata jaunajiem bezietvaru logiem piešķir lielāku dramatismu tā nogludinātajai fastback jumta līnijai.

Jaunais K5 ir garāks un platāks nekā tā priekšgājējs. Jaunā modeļa garums ir palielināts par 50 mm, sasniedzot 4 905 mm, bet platums par 25 mm, sasniedzot 1 860 mm. Riteņu bāze ir palielināta līdz 2 850 mm, nodrošinot stabilu braukšanas stilu. 20 mm augstuma samazinājums palīdz radīt zemo un sportisko profilu.

K5 aizmugurē ir jaunie kombinētie lukturi, kas nodrošina sportisku siluetu, ko vēl vairāk atspoguļo trīsdimensionālais K5 aizmugures spārnu dizains. Arī unikālajās aizmugures gaismās atbalsojas tas pats “sirdspukstu” motīvs, kas priekšpusē, bet hromētā līnija, ierāmējot jumta izliekumu, turpinās ap aizmugures logu, eleganti apvienojot sānu un aizmugures dizainu.

K5 būs pieejams ar 19, 18, 17 vai 16 collu alumīnija diskiem spīdīgi melnā, tumši pelēkā vai gaiši pelēkā krāsā.

Jaunās paaudzes K5 Korejas tirgū būs jau decembrī.

 
Visi komentāri
 
Dīvāna komentāri 20.novembris 2019 12:17
3 0 Atbildēt

Smuks Peugeot 508

gunbox 20.novembris 2019 13:00
1 0 Atbildēt

Laikam kaut kas greizi nogājis, ja KIA logo piekarinājuši citam ražotājam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti