Hyundai modernizējis i30 saimi; starts Eiropā šovasar 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.aprīlis 2020 10:45

Hyundai modernizējis savu i30 modeļu saimi, kas ietver piecdurvju modeli, fastbeku un universālu. Eiropas tirgū korejiešu jaunumu var gaidīt šovasar.

Modernizācijas gaitā i30 ieguvis pārveidotu priekšējo bamperi ar modificētu radiatora režģi 3D šūnveida struktūrā, priekšējo sekciju ar jauniem LED lukturiem un integrētiem V-veida LED dienas gaitas lukturiem. Izskats pamainīts arī aizmugures bamperim, kas papildināts ar LED aizmugurējiem lukturiem. Modernizētajam modelim būs pieejami jauna dizaina vieglmetāla diski 16 vai 17 collu formātā.

Salonā jaunais i30 piedāvā uzlabotas savienojamības funkcijas un lielāku komfortu pasažieriem. Pārmaiņas raksturo jauns septiņu collu digitālais mērinstrumentu displejs un 10,25 collu skārienekrāns navigācijai un dažādām lietotnēm, ko nākotnē bezvadu režīmā varēs pārvaldīt ar viedtālruņa palīdzību. Funkcionalitāti daudzveidos uzlabotā Bluelink telemātikas sistēma.

i30 drošības funkciju klāsts paplašināts, iekļaujot sastrēgumu asistentu (LFA), aktīvo aizmugures satiksmes brīdinājumu (RCCA) un autonomo avārijas bremzēšanas palīgu (FCA), kas atpazīst ne tikai citus transportlīdzekļus un gājējus, bet arī velosipēdistus.

Modernizētajam Hyundai i30 pieejami jauni dzinēju un transmisiju varianti. Motoru gammas virsotnē jauns 1,5 T GDi četrcilindru agregāts ar 160 Zs jaudu un 48 voltu daļējo hibrīdsistēmu.

Standarta 48 voltu daļējā hibrīdsistēma ir pieejama arī citiem benzīna un dīzeļdzinējiem, kas sekmēs mazāku degvielas patēriņu un samazinās izmešu daudzumu. Šajos modeļos tiek izmantots elektroniski vadāms sajūgs (iMT), kas atsevišķās braukšanas situācijās un atkarībā no motora apgriezieniem, atdala motoru no transmisijas un pārslēdzas uz degvielas taupīšanu ripošanas režīmā, tiklīdz vadītājs noņem kāju no akseleratora pedāļa.

Ražotājs parūpējies arī par sportisko N-Line variantu, kas būs pieejams visiem saimes modeļiem un izcelsies ar jauna dizaina 17 vai 18 collu riteņiem, jauniem lukturiem, lielāku radiatora resti, gaisa pievadiem un difuzoru.

 
Visi komentāri
 
felix65 15.aprīlis 2020 12:29
0 3 Atbildēt

Vai tad nebūs ultraversijas "Covid- 19"?

iwcxbi 15.aprīlis 2020 14:00
0 3 Atbildēt

covid ir slimības nosaukums, vīruss ir Uhaņas vīruss.

LMT 15.aprīlis 2020 18:02
0 4 Atbildēt

Nabagsaime!

rulez 15.aprīlis 2020 23:35
1 0 Atbildēt

16 gadīgais golps 4eva.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti