Renault Clio E-Tech 140 ar degvielas patēriņu zem četriem litriem 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.maijs 2020 15:19

Renault uzsācis modeļa Clio E-Tech 140 tirdzniecību Eiropā. Automašīna izceļas ar apskaužami mazu degvielas patēriņu, atkarībā no versijas uzrādot pat 3,6 l/100 km.

Francijas autobūves kompānija Renault uzsākusi hibrīdmodeļa Clio E-Tech 140 tirdzniecību. Atkarībā no versijas uz 100 km tas patērēs vidēji 3,6 līdz 4,0 litrus degvielas, kas atbilst CO2 izmešu daudzumam 82-91 grami uz vienu kilometru. Kā norādījis ražotājs, WLTP cikla testos kompaktais hibrīda hečbeks līdz pat 80% distances var veikt elektriskā režīmā.

Renault Clio E-Tech 140 aprīkots ar 91 Zs jaudīgu 1,6 litru benzīna dzinēju, kas sadarbojas ar diviem elektromotoriem radot kopējo jaudu 140 Zs.

Piebildīsim, ka jaunās paaudzes Clio debitēja 2019.gadā. Automašīna pieejama ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kā arī pirmoreiz markas vēsturē – ar augstāk minēto hibrīdiekārtu.

 
Visi komentāri
 
spriidiic 13.maijs 2020 2:34
2 1 Atbildēt

Rūpnīcas angārā uz stenda . Labākie japāņu benzīna auto ar prastu atmosfēriko karburatoru ,,rija,, 5,7l/100km benzīna jau 1985. gadā . Šinī ir vēl viena enerģijas pārveidošanas sistēma iesaistīta , būs zudumi , fizikas likumi nemainās .

Derētu noskaidrot , kas tā par 80% distanci .

vdhnyv 13.maijs 2020 8:58
0 0 Atbildēt

tik tam japānim bija cita jauda un citi izmeši - te tas salikts vienā flakonā.

tiesa, cik tas ilgi kalpos un cik maksās apkopes un remonti....?

spriidiic 14.maijs 2020 5:33
0 0 Atbildēt

Ja saskaita elektrības ražošanas izmešus un visās transformācijās zaudētās jaudas līdz e mantiņas ņūtonmetriem , peizāža ir skumja .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti