Bentley izgatavojis pēdējo Mulsanne (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.jūlijs 2020 10:31

Britu marka izlaidusi pēdējo sava pašreizējā flagmaņa Mulsanne eksemplāru, turpmāk šo lomu pildīs modelis Flying Spur.

Britu kompānija Bentley izgatavojusi pēdējo Mulsanne eksemplāru. Tas ir pēdējais automobilis no 30 vienību lielās atvadu sērijas ar nosaukumu 6.75 Edition by Mulliner.

Pēdējie 30 Mulsanne atšķīrās ar divkrāsu (zeltītas un sudrabkrāsas toņu) virsbūvi, savādāku interjera noformējumu, plāksnītēm ar versijas nosaukumu un 530 Zs jaudīgu motoru.

Bentley Mulsanne debitēja 2009.gadā. tas bija pirmais britu markas modelis, kas tika izgatavots uz pašu izstrādātas platformas. Sedanam tika montēts 6,75 litru V8 motors ar 512 Zs jaudu. Mulsanne saimē bija arī kabriolets un limuzīns, bet pavisam 11 gadu ilgā modeļa dzīves laikā tapa vairāk nekā 7300 automobiļi.

Tagad Bentley flagmaņa lomu pārņems modelis Flying Spur, kas izgatavots uz vienas platformas ar Porsche Panamera un aprīkots ar 6.0 litru W12 motoru, nodrošinot luksuss automobilim pāātrinājumu līdz simtam 3,8 sekundēs un ļaujot sasniegt maksimālo ātrumu, kas pārsniedz 300 km/h. 

Britu kompānija turpina strādāt un, kā liecina auto jaunumu „spiegu” uzņemtie attēli, pašlaik tiek testēts modernizētais Bentayga, kas iegūs nelielas eksterjera izmaiņas, jaunu centrālo konsoli un multimedijus.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 1.jūlijs 2020 10:52
5 2 Atbildēt

Kad atvēru rakstu, mani mocīja viena doma, kā strādnieki un muļķa žurnaļuģi dēvē bentliju? Jo prēmiums strādniekiem skaitās šis:

Bet izlasīju. Bentlijs ir nevis ūberprēmiumu premiums, bet gan luksus. Tas ir, luksuss mērvienība ir 10 prēmiumi. Ta, ka ja tev piedāvā prēmium jahtu, tad zini, ka kaut kur ir luksus jahta, kas būs 10 reizes labāka.

..

Tā ir ar tiem komunistiem. Nekur tālu nav tikuši. Krievi arī sevi sauc par superdzeržavu, un tad sanāk, ka viena ASV ekonomiski ir 13 superdzeržavas. Brazīlija - 2, utt.

viencexperc 1.jūlijs 2020 10:54
3 2 Atbildēt

vēl prēmiums skaitās šis:

bmw isetta. BMW, tātad, prēmiums.

viencexperc 1.jūlijs 2020 21:13
1 1 Atbildēt

Pazuda bilde. Bet man nav grūti. Varu ielikt vēl.

Krotow 2.jūlijs 2020 0:05
0 0 Atbildēt

Atvēru rakstu vienīgi lai izlasītu komentārus. Neredzu gaudas par luksusa klases auto modeļa, ko konkrētie postētāji nekad nevarēs atļauties, pazušanu no tirgus. Ne otru tādu pašu komentārus "lai deg Ellē, kam mums tādu vajag" stilā. Esmu vīlies.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti