Mercedes izmēģina G-Class ekstrēmo versiju (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 6.februāris 2021 12:56

Mercedes-Benz izmēģina G-klases 4×4² jaunās paaudzes modeli, ko sola prezentēt šī gada laikā.

Ceļojumiem īpaši smagos braukšanas apstākļos Mercedes plāno piedāvāt G-Class 4×4² , Gelandevāgena ekstrēmo versiju, kas no standarta modeļa atšķirsies ar paaugstinātu klīrensu (agrāk 450 mm), platāku bāzi, masīvām riteņu arkām un īpašām riepām. Automašīnai būs neatkarīgā priekšējā piekare, pārveidota bremžu sistēma, trīs ierobežotas slīdes diferenciāļi, speciālas asis ar dubultām atsperēm, bet uz jumta atrasta vieta papildu gaismām un jumta bagāžniekam.

Pirmās paaudzes modelis, kas modeļu piedāvājumā tika uzņemts 2015.gadā, tika komplektēts ar 422 Zs V8 motoru, bet jaunajam pēc vēl neapstiprinātas informācijas varētu tikt iebūvēts četrlitru V8 agregāts ar divām turbīnām un 48V sistēmu. Citi avoti norāda, ka G-Class 4×4² pie pircējiem dosies jaudīgajā AMG versijā (iepriekš 577 Zs).

2018.gadā Mercedes G-klase pārcēlās uz jaunu platformu, bet ekstrēmais 4×4²  tā arī palika pie vecās konstrukcijas. Automašīna bija viens no dārgākajiem modeļiem, kas maksāja aptuveni 190 000 eiro.

 
Visi komentāri
 
imzz 6.februāris 2021 15:15
4 0 Atbildēt

Būtu vismaz izbraucis caur kupenu, demonstrējot ceļa došanu smagajam. Lai pabraukātos pa nupat nošķūrētu ceļu tādu agregātu nevajag.

ZZZZ 6.februāris 2021 19:39
0 0 Atbildēt
ZZZZ 6.februāris 2021 19:41
0 0 Atbildēt
Latvietis 7.februāris 2021 19:08
0 0 Atbildēt

Super Auto!

Visurgājējs 7.februāris 2021 23:12
0 0 Atbildēt

Tik pat labi pie pa lielveikala laukumu varēja pabraukāties

WALA 8.februāris 2021 16:43
0 0 Atbildēt

Testu poligons, kurš domāts nevis spēju, bet komforta un elektronisko asistentu "pieradināšanai". Poligons kurš domāts spēju pierādīšanai tur Unimogi un pilnpiedziņas Arocs (agrāk arī Actros) utml. "lēkā"

WALA 8.februāris 2021 16:46
0 0 Atbildēt

Un vēl droši vien arī Zetros tur daudz un dikti tiek testēti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti