Audi elektriskā četrdurvju kupeja jau internetā (+ FOTO) 6

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com /race356

iAuto | 8.februāris 2021 12:57

Fotoattēlu koplietošanas vietnē Instagram publicēti attēli ar Audi e-tron GT – elektrisko četrdurvju kupeju, kas 100 km/h spēs sasniegt 3,5 sekundēs.

Lai gan Audi e-tron GT pirmizrāde paredzēta 9.februārī, ar vācu ražotāja jaunumu var iepazīties jau šodien, pateicoties Instagram vietnei race356. Pēc izmēriem elektriskā četrdurvju kupeja līdzinās A7 Sportback, atgādinot to arī vizuāli, it sevišķi, ja skatāmies profilā. Tomēr elektriskajam modelim ir oriģināli riteņu diski, savādāka lukturu grafika, gaisa pievadi, motora pārsegs un „slēgta” radiatora reste.

Ražotājs šo modeli nodēvējis par sportiskāko un tehnoloģiski attīstītāko savā elektriskajā ofensīvā. Tehniskie raksturlielumi tiek turēti slepenībā, taču mediji ziņo, ka Audi e-tron GT aprīkots ar diviem elektromotoriem, kas attīsta kopējo jaudu lielāku par 500 Zs un nodrošina  četrdurvju kupejai paātrinājumu līdz simtam nepilnās 3,5 sekundēs.

Tiek ziņots, ka automašīnas ražošana Böllinger Höfe rūpnīcā Nekārsulmē jau sākusies.

 
Visi komentāri
 
Drošinātājs 8.februāris 2021 13:32
2 0 Atbildēt

Audi izmantos visas iekšas no Porsche Taycan.

Gribētos jau porshche par audi cenu, bet te izskatas, ka pirmie “metieni” būs par kosmiskām cenām.

Bet vēlāk izskatās ka cena varetu kristies lidz kadiem 60t€.

Ja jau porsche tirgo jau pa 79t€.

Redzot šādus elektroauto, sāk iepatikties, doma ka drīz elektrificēsimies auto jomā.

Jo iepriekš cilvēki kad dzirdēja elektroauto, tad iedomājās uzreiz šo

Krotow 8.februāris 2021 13:57
0 0 Atbildēt

Realitātē parastais braucējs vēl ilgi neko vairāk par tiem zilajiem ratiņiem no elektroauto nevarēs atļauties.

Superbowl 8.februāris 2021 13:40
1 0 Atbildēt

GM pret Audi

didzisk 8.februāris 2021 16:49
2 0 Atbildēt

Man vislabāk ir paticis lietot "acaino" Mersi. Gan skapi, gan riģipša plāksnes var salikt, gan noparkot jebkurā normālā stāvvietā. Gan arī izskatās cilvēcīgi. Bet izskatās, ka mūsdienās elektriskos grib ražot vai nu tikai Golfa klasē (ar sūdīgu bagāžnieku), vai arī tad ar visādām interesantām virsbūvēm - pirmais Leaf bija jocīgs, BMW i3 arī. Kia sSoul tāpat. Un tagad jaunie - vai nu lieli džipi (dārgas riepas) vai visādi krosoveri (tikpat lielas riepas kā džipam, tikai mazāk vietas), kupejas utt.

eidis 8.februāris 2021 16:51
0 0 Atbildēt

... 9.februāris 2021 9:23
0 0 Atbildēt

Fotoattēlu koplietošanas vietnē Instagram izklausās tikpat dīvaini kā pie krieviem internetu sauc par vispasaules tīmekļservisu internetu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti