Ar 56 collu ekrānu - Mercedes atklāj elektriskā EQS salona attēlus (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.marts 2021 9:23

Mercedes-Benz publicējis elektriskā EQS salona attēlus, kur galvenais elements ir milzīgais 56 collu MBUX Hyperscreen. Oficiālā pirmizrāde nolikta uz 15.aprīli.

Divas ar pusi nedēļas pirms modeļa pirmizrādes, Mercedes-Benz atļāvis ieskatīties elektriskā luksuss modeļa EQS salonā.

2021.gada vasarā Eiropas un ASV tirgū gaidāmais EQS aprīkots ar sēdekļiem, kuros iebūvēta masāžas funkcija ar vairākām programmām, bet braucējus lutinās speciāli šim modelim izstrādāts aromāts No.6 MOOD Linen, kura smaržu neļaus izjaukt no ārpuses ieplūstošās nianses, ko aizturēs īpaši filtri.

Salonā varēs veidot "skaņu ainavas" - galu galā elektriskajai automašīnai nav benzīna dzinēja, un tā pārvietojas gandrīz bez skaņas. Pamata konfigurācijā būs divi skaņu komplekti, kurus pēc vēlēšanās var izslēgt un savienot, piemēram, ar jebkuru straumēšanas pakalpojumu, kas integrēta multivides sistēmā.

Taču pamanāmākais elements EQS salonā tomēr ir milzīgais 56 collu MBUX Hyperscreen, kas izstiepies visa priekšējā paneļa garumā.  Patiesībā tie ir trīs ekrāni, kas ir savstarpēji savienoti un vienkārši lietojami. Papildus multimediju sistēmai kopējā ekrānā iekļauti arī vadītāja mērinstrumenti, navigācijas sistēma un dažādi automašīnas iestatījumi.

Zināms, ka EQS tiks ražots Vācijā un apgādāts ar 108 kWh bateriju, kas ļaus nobraukt bez papildu uzlādes aptuveni 700 km.

 
Visi komentāri
 
eidis 29.marts 2021 12:19
1 1 Atbildēt

Esmu pabraukājies ar ekrānotu MB un ir pārliecība, ka ekrāni nav šīs kompānijas stiprā puse - lietotnes ir stipri ierobežotas un ļoti ierobežota adaptācija. Domāju, ka šiem būs tas pats - katram ekrānam būs kādas 4 ekrāna opcijas ar visai ierobežotām izvietošanas iespējām. Rezultātā to ekrānu vietā mierīgi var izvietot kādus mehāniskus dzelžus, jo ekrānu informācijas universālums tāpat netiek iezmantots.

Hondas universālais panelis ir būtiski vērtīgāka ideja kā šis.

msh 29.marts 2021 12:27
2 2 Atbildēt

Nepieciešamība kaut ko nenormāli pielāgot parāda ka ražotājs nav tur kaut ko izdomājis līdz galam. Bet "ekrānu informācijas universālums" tāpat netiek izmantots; neesmu dzirdējis par kādu planšetmašīnu kurai diagnostikas aprīkojuma vietā varētu izmantot mašīnā esošās planšetes...

eidis 29.marts 2021 15:12
0 1 Atbildēt

Ja planšete ir standarta punktu formātā, tad kāpēc ne? Pieņemu, ka kkad arī šis parādīsies - iespraud diagnostikas USB servisa atslēgu un viss redzams.

Shiira banotā atrauga 29.marts 2021 14:10
2 1 Atbildēt

Dzīvojot ar ruberoīdu apsistā šķūnī dubļos, dzīves ekspektācijas aprobežojas ar golf 3 un ostas kontrabasa dīzeli no saruusējušām kannām tas ir tikai notmāli un nevajag pārdzivot.

tālāk nav kur 29.marts 2021 14:14
1 0 Atbildēt

ilgi nebija jāgaida, līdz ekrāns sasniedza maksimumu. Ja atceraties, viss sākās ar Tesla planšeti

Krotow 30.marts 2021 14:15
1 0 Atbildēt

MB auto paneļos ekrāni bija jau pirms 15 gadiem. 2006. tiku vests tādā kur vienīgā ciparnīca ar mehāniskajiem rādītājiem bija maziņš pulkstenis paneļa vidū. Šis dizains ar planšetēm panelī ir tikai turpinājums.

šoferīc 30.marts 2021 0:22
0 0 Atbildēt

priekš kam stūre auto ar šāda izmēra displeju?

Krotow 30.marts 2021 14:15
0 0 Atbildēt

Un rokas arī nevajag.

šoferīc 30.marts 2021 15:26
0 0 Atbildēt

rokas vajag lielā ekrāna glāstīšanai

Latvietis 30.marts 2021 19:04
0 0 Atbildēt

Viss ir super jauki un glīti, tikai ir problēma tas ir ElektroMēsls...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti