Pica, medikamenti vai pasta sūtījumi: Opel Rocks-e pārtop par mini furgonu (+ FOTO) 4

 

Foto: Opel

iAuto | 23.marts 2022 16:08

Opel pieteicis jaunu elektriskā pilsētas transportlīdzekļa Rocks-e modifikāciju ar nosaukumu Kargo, kas var noderēt nelielu sūtījumu nogādāšanai.

Pica, medikamenti vai pasta sūtījumi: šim nolūkam paredzēts modelis Opel Rocks-e Kargo – videi draudzīgs transportlīdzeklis, kuram priekšējā pasažiera sēdekļa vietā ir izveidots modulāri sadalāms kravas nodalījums ar vertikālu sienu, kas to atdala no vadītāja.

Sānu bagāžas nodalījuma pārsegu šoferis-kurjers var izmantot arī kā rakstāmgaldu, padziļinājumos var uzglabāt piegādes pavadzīmes, klēpjdatorus, planšetdatorus vai kādus mazākus priekšmetus. Nelielā paaugstinājumā iebūvēta vēl viena glabātuve, kurā var glabāt saulesbrilles, kalendārus vai pildspalvas.

Horizontālo pārsegu var pilnībā noņemt un novietot aiz vadītāja sēdekļa. Šādā veidā var pārvadāt arī lielākus un augstākus priekšmetus. Turklāt Rocks-e Kargo ir regulējama iekraušanas grīda pasažiera pusē. To var nofiksēt sēdekļa augstumā, izveidojot divus atsevišķus kravas nodalījumus, vai nolaist līdz grīdas līmenim. Tādā veidā var uzņemt objektus, kuru garums sniedzas līdz 1,20 metriem. Mini bagāžnieka tilpums ir 400 litri, bet kravnesība – 140 kg.

Tāpat kā standarta modelis, arī Kargo ir tikai 2,41 metru garš, var sasniegt maksimāli 45 km/h, bet vadīt to var jau no 15 gadu vecuma. Ar vienu uzlādi transportlīdzeklis spēj veikt līdz 75 km, bet 5,5 kWh akumulatora uzlāde notiek aptuveni četrās stundās.

 

 
Visi komentāri
 
650 23.marts 2022 18:55
1 0 Atbildēt

Hmm.Mašīnas arvien vairāk atbilst jaunajai Kārtībai. Iespējamajam to lietotājam ir jāizjūt maksimālu riebumu gan pret spēkakarata izskatu, gan pašu braukšanās processu.Priekšai nav jāatšķiras no aizmugures un salonam no bagažnieka.Jābrauc būtu tikai un vienīgi neatliekamas vajadzības spiestam un brauciena laikā ir jāizjūt maksimālu nožēlu par šo savu antisabiedrisko rīcību.Pie kam,šī konkrētā eksemplāra sā(ta)niskais noformējums satur aizliegtu simbolu.Un pat dubultā devā.Jā.

simbols 23.marts 2022 19:09
0 1 Atbildēt

jāpārliek stūre par 90 grādiem

topinamburs 24.marts 2022 10:27
0 0 Atbildēt

Tu vari turpināt piegādāt picu ar 10 x lielāku automobili. Ekonomiskais efekts redzams - daudz vairāk sadedzināta benzīna. Kā padomjlaikā - visur ar GAZ 53, vai pēc viena maisa cementa, vai malkas kravas.

Mx5 23.marts 2022 19:14
0 1 Atbildēt

Katrai lietai savs pielitojums un katram laikam savs dizains

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti