Volkswagen plāno divus jaunumus ASV tirgum 3

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/klauszyciora/

iAuto | 12.maijs 2022 16:10

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen plāno divus elektriskās piedziņas jaunumus Ziemeļamerikas tirgum. Šim nolūkam vācu autobūves uzņēmums atdzīvinās agrāk izmantoto marku Scout.

Volkswagen paziņojis, ka atgriezīs dzīvē agrāk izmantoto marku Scout, kas tiks izmantota, lai ASV tirgū piedāvātu divus jaunus modeļus – pilnībā elektrisku pikapu un sportiska rakstura krosoveru.

Pirmie Scout prototipi tiks prezentēti nākamgad, bet sērijveida ražošanu paredzēts sākt 2026. gadā. Elektrificētais Scout zīmols balstīsies uz jaunu tehniskās platformas koncepciju, ko var izmantot, lai radītu no Volkswagen produkcijas atšķirīgākus modeļus, kam, protams, nebūs nekāda sakara ar Eiropā labi pazīstamo Scout līniju no vācu koncernā ietilpstošās Škoda klāsta.  

Kāds tādā gadījumā 60.-80.gadu amerikāņu Scout ar Volkswagen? Tāds, ka 2020.gadā Volkswagen komerctransporta grupa Traton pārņēma ASV kravas automašīnu ražotāju Navistar, kuram pieder arī zīmols International. Bet šis zīmols no 1961. līdz 1980.gadam ražoja International Harvester Scout – rubustu apvidnieku, kas konkurēja ar līdzīgiem Ford, Jeep un GM ražojumiem.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 12.maijs 2022 18:31
3 1 Atbildēt

sataisīs kārtējo nekonkurējošo sūdu.

Mx5 13.maijs 2022 10:41
1 1 Atbildēt

Man patik experts - panem uzzime kaut skici un tad izsaki ka suds

Cilveki ir dazasi un pat katram atrodas sava lieta ko nopirkt…kas vienam super bet otram suds…

imzz 14.maijs 2022 13:10
0 0 Atbildēt

Pēc dizaina vajadzētu būt labai pārgājamībai, īsas pārkares priekšā un aizmugurē, augsts klīrenss un riteņu arkas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti