Krievijas uzbrukums Ukrainai - aktuālais stāvoklis 22.05.2022 (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 22.maijs 2022 16:29

Ukraiņu blogeris stāsta par aktuālo stāvokli Ukrainai aizstāvoties pret Krievijas uzbrukumu.

Krievijas spēki mēģina pārraut Ukrainas aizsardzību un ieiet Luhanskas apgabala administratīvajā teritiorijā

 Doneckas virzienā Krievijas karaspēks cenšas pārraut Ukrainas aizsardzību un ieiet Luhansas apgabala administratīvajās robežās, ziņo Ukrainas Bruņoto spēku ģenerālštābs.

"Doneckas virzienā okupanti mēģina pārraut mūsu karaspēka aizsardzību un ieiet Luhanskas apgabala administratīvajās robežās. Ienaidnieks veica aviācijas triecienus pa civilo infrastruktūru Vrubivkas un Bahmutas apdzīvoto vietu rajonos," lasāms ģenerālštāba paziņojumā vietnē "Facebook".

Limanskes virzienā aktīva karadarbība nav notikusi. Apšaudīti infrastruktūras objekti Limanas, Ozernes, Dibravas un Serebrjankas.

Severodoneckas virzienā ar mīnmetējiem un ložmetējiem Krievijas spēki apšaudījuši ukraiņu pozīcijas visas kontaktīnijas garumā, lielākos spēkus koncentrējot Severodoneckas un Lisičanskas virtzienos. Krievija uzbruka Oskolonivkas, Purdivkas, Ščedriščeves un Smoljaņioves apdzīvoto vietu apkaimē. Uzbrukumu ukraiņi ir atsituši, Krievijas spēki cietuši zaudējumus un atkāpušies uz iepriekšējām pozīcijām.

Bahmutas virzienā ar artilērijas atbalstu Krievijas spēki mēģināja uzlabot savu taktisko situāciju Tripiljas, Lipoves un Vasilivkas rajonos, kur kaujas darbības turpinās.

Avdijivkas virzienā iebrucēji cietuši zaudējumus Krasnohorivkas apkaimē, vēsta Ukrainas armija.

Novipavlivskes un Zaporižjas virzienos pretinieks mēģinājis nostiprināties ieņemtajās robežās, apšaudījis Ukrainas Aizsardzības spēku vienības un civilo infrastruktūru.

Krievija uz Belgorodas apgabalu izvedusi operatīvi taktisko raķešu kompleksu "Iskander-M", kā arī Krievija paplašina materiāli tehniskā nodrošinājuma un remonta bāzes.


 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.maijs 2022 13:19
1 5 Atbildēt

galvenais tos terorisma atbalstītājus, komunistus un krievijas glorificētājus - zviedrus neuzņemt NATO.

Ja būtu mana teikšana - es NATO vispār izformētu, vai atstātu tikai tās valstis, kuriem tas ir vajadzīgs.

WALA 23.maijs 2022 22:48
3 1 Atbildēt

Tu tak esi drusku slims ... vai nu pārlieku liels RU fanāts, vai cēloņskarības līdz "smadzenēm nekāpj" ....

Upss 23.maijs 2022 13:39
0 0 Atbildēt

iAuto, 6.ridkopa,- kas ir "kontaktīnija"?

Kanibaals 24.maijs 2022 12:26
1 0 Atbildēt

Zivju suga.

Kaktuss 23.maijs 2022 21:10
0 0 Atbildēt

Tikai galīgi debīlie domā,ka KF iebruka Holandē.KF skaidri un gaiši speciāli sevišķi stilbiem norādīja,ka tā ir Emijas operācija par Holandes atbruņošanu!!Kas nav skaidrs???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti