Modernizētais Hyundai Tucson kļūst pieejams pasūtīšanai

 

Foto: Hyundai

iAuto | 26.maijs 2024 11:08

Eiropas tirgū pasūtīšanai kļuvis pieejams modernizētais Hyundai Tucson. ētais Hyundai Tucson. Zināms, ka Vācijā tā cena būs nepilni 35 000 eiro.

Hyundai Tucson jaunākā paaudze ieradās 2021.gadā, bet tagad laiks modernizētajai versijai. Lai to atpazītu, jāpievērš uzmanība bampera dizainam un miglas lukturu izvietojumam, savukārt salonā uz to norāda vadītāja mērinstrumentu un multimediju sistēmas ekrāni – tagad abi 12,3 collu displeji apvienoti vienā blokā, ieguvuši izliektas formas konstrukciju un pavērsti pret vadītāju nodrošinot labāku redzamību. Iebūvēta jaunas konstrukcijas viduskonsole, jaunā multimediju iekārta atbalsta atjauninājumus pa internetu, bet paplašinātais palīgsistēmu arsenāls ietver matricas LED priekšējos lukturus, sānvēja palīgu un uz sensoriem balstītu kontroles sistēmu, kas neļaus aizmirst par aizmugures pasažieriem.

Sākuma līmeņa Tucson aprīkots ar 12,3 collu panorāmas displejiem, navigāciju, divu zonu automātisko klimata kontroli, bezvadu uzlādes funkciju viedtālruņiem, viedās atslēgas sistēmu ar start/stop funkciju, priekšējo un aizmugurējo parkošanās palīgu, atpakaļgaitas kameru. Standarta komplektācijā ietilpst arī tādas vadītāja palīgsistēmas kā sānvēja un joslas kontroles asistents, ceļa zīmju atpazīšana, brīdinājums par izbraukšanu un LED priekšējie lukturi.

Atkarībā no komplektācijas versijas Tucson aprīkojumā var būt 19 collu vieglmetāla diski, elektriski veramas bagāžnieka durvis, trīs zonu automātiskā klimata kontrole, ādas sēdekļi, projekcijas displejs, augstvērtīga audio sistēma un matricas LED priekšējie lukturi.

Motoru piedāvājumā benzīna un dīzeļa dzinēji ar un bez 48V vieglās hibrīdsistēmas, hibrīdi un uzlādējamie hibrīdi, aptverot jaudas diapazonu no 136 līdz 265 zirgspēkiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aizvedīs, kur vēlies – 225 000 eiro čehu busam “nav robežu” (+ FOTO)

Čehu Torsus bezceļu autobuss ir konstruēts tā, lai ceļotājus nogādātu galapunktā pat vissarežģītākajos braukšanas apstākļos. Lasīt vairāk

 

Lēnāk pār tiltu draugi - Ford maina domas par elektriskās nākotnes plāniem 2

Ford piebremzējis savas elektriskās nākotnes plānus, mainījis sākotnējos virzienus un turpmāk attīstīs visus piedziņas veidus. Lasīt vairāk

 

Par 20 Zs lielāka jauda un jaunas iespējas - BMW modernizējis M2 (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums BMW modernizējis sportisko modeli M2. Galvenais ieguvums – par 20 Zs jaudīgāks motors un modernāka multimediju iekārta. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti