Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

 

Foto: Alfa Romeo

iAuto | 20.jūnijs 2024 7:58

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus.

Itālijas autoražotājs Alfa Romeo pabeidzis darbu pie sava mazākā modeļa Junior elektriskās modifikācijas Veloce dinamiskajiem testiem un izrādījies, ka tās rīcībā ir jaudīgāka spēka iekārta nekā bija lēsts pirms tam.

Sākumā inženieri paziņoja, ka Junior Veloce var pretendēt uz 177 kW (240 Zs), taču praksē izrādījās, ka mazā krosovera spēka iekārta attīsta 207 kW (280 Zs), tātad ir vienā līmenī ar benzīna un hibrīdiekārtām aprīkoto Giulia, Stelvio un Tonale Veloce versijām.

Alfa Romeo Junior debitēja pirms diviem mēnešiem ar skandālu, ko izraisīja modeļa nosaukums. Ražotājs to laida pasaulē kā Milano, taču Itālijas valdībai premjerministra Džordžijas Meloni vadībā radās iebildumi – politiķi uzskatīja, ka tā iemesla dēļ, ka krosovers tiek ražots ārpus pašu valsts (Polijā), šāds nosaukums ir nelikumīgs.

Ražotājs nevēlējās strīda eskalāciju, tādēļ Milano tika pārdēvēts par Junior.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pārsteigums no Volkswagen – ID.3 maksās mazāk par 30 000 eiro 1

Vācu medijos parādījusies informācija, ka Volkswagen samazinās elektriskā hečbeka ID.3 cenu, turklāt drīz un visai būtiski. Lasīt vairāk

 

RAM iepazīstina ar Heavy Duty saimes jauno izskatu

ASV autobūves uzņēmums parādījis modernizēto RAM 2500, atklājot, ka Heavy Duty pikapu saime oficiālo pirmizrādi piedzīvos līdz gada beigām. Lasīt vairāk

 

Jauni motoru varianti BMW 1. sērijai 2

Piedāvājumu kuplinās jauns pamata modelis un otra pilnpiedziņas versija. Lasīt vairāk

 

Audi nodzen no ceļa pretimbraucošo (+ VIDEO) 40

Audi vadītājs riskē ar apdzīšanu bīstamā vietā, gandrīz izraisot sadursmi ar pretimbraucošo transportu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti