Jaudīgs un ekskluzīvs – Range Rover Sport SV Edition Two (+ FOTO)

 

Foto: Land Rover

iAuto | 8.augusts 2024 5:02

Sportiskais krosovers būs pieejams īpašajā versijā Edition Two, kas līdz ar ekskluzīvām virsbūves krāsām sola lielu jaudu un augstu komforta līmeni.

Britu ražotājs Land Rover Range Rover laidis klajā Range Rover Sport SV Edition Two, kas pieejama četros noformējuma variantos, ik reizi paredzot kādu no Blue Nebula, Ligurian Black Gloss, Marl Grey Gloss vai Sunrise Copper Satin virsbūves krāsu variantiem.

Blue Nebula radīts iedvesmojoties no Ziemeļatlantijas piekrastes zilajiem ūdeņiem, tam ir ekskluzīva matēta virsbūves krāsa ar krāsu maiņas efektu.

Ar Windsor ādu un Ultrafabrics mākslīgo ādu izdarinātajā SV Edition Two automašīnu salonā iebūvēti SV Performance priekšējie sēdekļi ar daļēju oglekļa šķiedras konstrukciju, apsildi, ventilāciju, masāžu un elektrisku regulēšanu 16 pozīcijās.

Atkarībā no versijas krosovers var būt aprīkots uz mākslīgā intelekta tehnoloģiju balstītu Body and Soul tehnoloģiju, kas ir Body and Soul Seat Wellness sastāvdaļa, solot īpaši smalku atpūtas režīmu tā lietotājam, par papildmaksu var uzstādīt Brembo Octyma oglekļa škiedras bremžu mehānismus, kas kopā ar 23 collu oglekļa šķiedras diskiem ļauj samazināt kopējās konstrukcijas svaru par 76 kilogramiem, bet standarta riepas var samainīt pret dinamiskam pārvietošanas stilam piemērotajām Michelin Pilot Sport S 5 riepām.

Patīkamāku braukšanu padarīs arī jaunā stūre ar labāku tvērienu, kā arī lielāka izmēra ātrumu pārslēgšanas lāpstiņas ar izgaismotiem +/- simboliem, kas parastā režīmā deg baltā, bet sportiskajā SV režīmā sarkanā krāsā.

Range Rover Sport SV Edition Two motortelpā tas pats 4,4 litru V8 biturbo dzinējs, kas attīsta 635 Zs un 750 Nm griezes momentu. Apvienojumā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu 100 km/h krosovers sasniedz 3,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 290 kilometri stundā.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda Elroq – čehu ražotājs nodemonstrē jauno dizaina virzienu (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis topošā modeļa dizaina skices atklājot, ka elektriskās piedziņas SUV būs pirmais, kas izmantos jauno Modern Solid dizaina valodu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglā auto sadursme uz A2 autoceļa 9.09.2024 (+ FOTO) 20

Vieglais auto uztriecas reisa Žīguri-Balvi-Rīga satiksmes autobusam. Nav zināms, kādēļ notikusi sadursme, taču redzams, ka tā nav smaga, tādēļ, cerams, iztikts bez cietušajiem. Lasīt vairāk

 

Daudzvirzienu ceļš. Pirmais kontakts ar Toyota nākotnes modeļiem (+ VIDEO)

Toyota ir hibrīdpiedziņas pionieris, taču nesnauž arī citu enerģijas un piedziņas veidu izpētē. Toyota multipath - way pasākumā Francijā pirmo reizi ieraudzījām degvielas šūnu pikapus un citus nākotnes transportlīdzekļus, kā arī vērienīgo ieguldījumu motorsportā ar Toyota Gazoo Racing nodaļām. Lasīt vairāk

 

2026. gadā Chrysler un Dodge sola jaunus krosoverus; bažas par likvidāciju gaist - pagaidām 3

Bažas par to, ka Stellantis varētu upurēt abas markas šī brīža autoražotājiem ne pārāk labvēlīgajos apstākļos pēc šī paziņojuma gaist – pagaidām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti