Ja nu gadās sastapt – Škoda Kylaq 1

 

Foto: Škoda

iAuto | 16.oktobris 2024 11:22

Čehijas autoražotājs Škoda laidis klajā krosoveru Kylaq. Tas ir pilnīgi jauns modelis, taču nav paredzēts Eiropas tirgum.

Škoda Kylaq savu oficiālo pirmizrādi piedzīvos Auto India izstādē novembra sākumā, tomēr ražotāja mājaslapā krosoveru attēli publicēti jau tagad. Automašīnas īsto seju slēpj maskējošā plēve, tomēr saskatāms, ka Kylaq ir divos līmeņos izkārtoti priekšējie lukturi un priekšējā reste ar vertikāliem “zobiem”.

Zināms, ka automašīnas garums ir nedaudz īsāks par 4 metriem, lai spētu iekļauties segmentā ar mazāku nodokļu slogu, bet piedziņu nodrošina 1,0 litra dzinējs ar 115 ZS un 178 ņūtonmetru griezes momentu. Jauda tiek pārsūtīta vai nu ar sešu pārnesumu manuālās vai tikpat pakāpju automātiskās pārnesumkārbas palīdzību.

Piemērotību sliktākiem ceļiem centīsies nodrošināt 189 mm klīrenss, augstāku komfortu – cita starpā, sešās pozīcijās regulējami ventilējami priekšējie sēdekļi, drošību – seši gaisa drošības spilveni.

Ražotāja preses relīze vēsta, ka savas izstrādes laikā jaunais modelis nobrauca vairāk nekā 800 000 kilometru dažādos Indijas ceļos - no pilsētas ielām un lielceļiem līdz kalnu takām un nelīdzenām neasfaltētām takām. Āra temperatūra svārstījās no -10°C līdz +85°C. Testa programmā bija iekļauti arī ceļi vairāk nekā 3000 metru augstumā, kuros Kylaq demonstrēja savu uzticamību un robustumu plašā darbības apstākļu diapazonā.  

Škoda Kylaq būs trešais čehu modelis Indijas tirgum, kur tas pārstāvēts jau ar sedanu Slavia un kompakto SUV Kushaq. 

 
Visi komentāri
 
0pis 16.oktobris 2024 14:30
0 0 Atbildēt

Tad jau būs arī Huyaq Kombi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ne tikai standarta modelis: Hyundai piesaka elektriskā Inster Cross modifikāciju (+ FOTO)

Hyundai dažādojis elektriskā mazauto Inster piedāvājumu ar Cross modeli, kas uz konveijera stāsies šī gada beigās. Lasīt vairāk

 

Jaunais Volfsburgas lepnums. Pirmā tikšanās ar Volkswagen Tayron (+VIDEO) 2

Volkswagen Tayron ir jaunākais papildinājums zīmola krosoveru klāstā. TV Autoziņas bija vieni no pirmajiem, kas Vācijā iepazinās ar jaunāko “T” modeli. Lasīt vairāk

 

GAC Aion V – Eiropas pirmizrāde Parīzē; Ķīnā no17 000 eiro, cik pie mums? (+ FOTO) 2

Līdz 750 km sniedzamība, dāsns aprīkojums, mazs patēriņš – 4,60 m garais ķīniešu krosovers paredzēts globālajam tirgum. Ķīnā tā cena sākas no atzīmes 17 000 eiro, bet pie mums? Lasīt vairāk

 

Piedošanas nebūs - puiši ar Audi vajā vadītāju, kas viņiem patraucēja (+ VIDEO) 12

Puiši, kas ar Audi pa kreiso malējo joslu aiztraucas milzu ātrumā, spiesti strauji bremzēt, izbraucot zaļajā zonā, jo viņiem patraucē cits Audi, kas iziet uz kravinieka apsteigšanu. Tālākajā vainīgais tiek vajāts, apstādinot visas maģistrāles kustību. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti